Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

YENİ SALGIN MI?

Yine bir dolaplar dönüyor ve hiç de hayıra alamet değil… ☘ Daha henüz üzerinden 3 yıl geçmeden yeni bir hastalık ortaya çıkıyor. ☘ İnternet medyasının yaydığı habere göre; İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı “Escherichia Coli (Koli basili)” bakterinin neden olduğu bir salgın bulunduğunu ve yıl sonuna kadar vaka sayısının hızla artacağını belirtmiş. ☘ Bakalım bu algıdan ne zaman çıkarılacak ve bizleri ne tür bir hastalığa hazırlayacaklar. ☘ İnandırıcılığı tartışmaya açık olan bu ve bunun benzeri virüsleri ortaya atarak, hasta olmayan insanları da aşılayarak hasta edecekler. ☘ Emin olun ki daha şimdiden aşı çalışmaları başlamıştır ya da bulunmuştur bile… ☘ Allah acımasız, merhametsiz insanların fırsatçılığından bizleri koruması dileğiyle…  Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2024 - Cuma

YENİ SALGIN MI?

Yine bir dolaplar dönüyor ve hiç de hayıra alamet değil…

Daha henüz üzerinden 3 yıl geçmeden yeni bir hastalık ortaya çıkıyor.

İnternet medyasının yaydığı habere göre; İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı “Escherichia Coli (Koli basili)” bakterinin neden olduğu bir salgın bulunduğunu ve yıl sonuna kadar vaka sayısının hızla artacağını belirtmiş.

Bakalım bu algıdan ne zaman çıkarılacak ve bizleri ne tür bir hastalığa hazırlayacaklar.

İnandırıcılığı tartışmaya açık olan bu ve bunun benzeri virüsleri ortaya atarak, hasta olmayan insanları da aşılayarak hasta edecekler.

Emin olun ki daha şimdiden aşı çalışmaları başlamıştır ya da bulunmuştur bile…

Allah acımasız, merhametsiz insanların fırsatçılığından bizleri koruması dileğiyle… 
Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş