Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

YAZ KÂBUSU

Yaz ayı gelince özellikle tatil bölgelerindeki yerleşim alanlarına yakın ormanlık mesire alanlarında orman yangınları duyulmaya başladı. ☘ Her yıl yaz aylarında kendini bilmeyen çevresine verdiği zararın farkında olmayan bilinçsiz kişilerce çevreye verilen zarar maalesef sadece çöp olmakla kalmıyor. ☘ Özellikle yanıcı madde özelliği taşıyan cam gibi çöp kalıntıları, yazın kuruyan çalılıkları tutuşturarak koca ormanları yok ediyor. ☘ Her yıl Türkiye’de yaşanan orman yangınlarının önüne geçilemiyor. Burada birey olarak senin üzerine düşen dikkati vermelisin. ☘ Devletin senin o an bireysel yaptığın eylemden haberdar olmayarak, sana müdahale de edemez ve böylece olay gerçekleştikten sonra durum açığa çıkar. ☘ En çok üzüldüğüm konuda şu oluyor. Yüzlerce cana ev sahipliği yapan ormanlarımızda yaşanan yangınlarda o kadar can yok oluyor ki… ☘ Onların o an ki çektiği acıyı sanki içimizde hissediyoruz. ☘ Özellikle Akdeniz ve Ege Bölgelerinin yağışı az olan yerler olduğu için yangın haberlerini daha da çok alıyoruz. ☘ Senin o yok ettiği koca orman da sen bir daha ki sefere dinlenmeye gelmeyecek misin ki böyle zarara uğratıyorsun?  ☘ Zaten attığın o çöplerin vermiş olduğu yıkıcı etkiden dolayı gelemeyeceksin. ☘ Ormanlarımız hem bizim can damarlarımız hem de içinde barındırdığı tüm canlıların evidir.  ☘ Bir canın canına zarar vermeden lütfen dikkati elden bırakmayın.  Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 20 Haziran 2024 - Perşembe

YAZ KÂBUSU

Yaz ayı gelince özellikle tatil bölgelerindeki yerleşim alanlarına yakın ormanlık mesire alanlarında orman yangınları duyulmaya başladı.

Her yıl yaz aylarında kendini bilmeyen çevresine verdiği zararın farkında olmayan bilinçsiz kişilerce çevreye verilen zarar maalesef sadece çöp olmakla kalmıyor.

Özellikle yanıcı madde özelliği taşıyan cam gibi çöp kalıntıları, yazın kuruyan çalılıkları tutuşturarak koca ormanları yok ediyor.

Her yıl Türkiye’de yaşanan orman yangınlarının önüne geçilemiyor. Burada birey olarak senin üzerine düşen dikkati vermelisin.

Devletin senin o an bireysel yaptığın eylemden haberdar olmayarak, sana müdahale de edemez ve böylece olay gerçekleştikten sonra durum açığa çıkar.

En çok üzüldüğüm konuda şu oluyor. Yüzlerce cana ev sahipliği yapan ormanlarımızda yaşanan yangınlarda o kadar can yok oluyor ki…

Onların o an ki çektiği acıyı sanki içimizde hissediyoruz.

Özellikle Akdeniz ve Ege Bölgelerinin yağışı az olan yerler olduğu için yangın haberlerini daha da çok alıyoruz.

Senin o yok ettiği koca orman da sen bir daha ki sefere dinlenmeye gelmeyecek misin ki böyle zarara uğratıyorsun? 

Zaten attığın o çöplerin vermiş olduğu yıkıcı etkiden dolayı gelemeyeceksin.

Ormanlarımız hem bizim can damarlarımız hem de içinde barındırdığı tüm canlıların evidir. 


Bir canın canına zarar vermeden lütfen dikkati elden bırakmayın. 
Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş