Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İYİ BAYRAMLAR

Evet! Sayın okuyucularım yine bir bayram geldi ve bayram sevincini içimizde çoktan hissetmeye başladık. ☘ Öncelikler tüm okuyucularımızın Kurban Bayramını kutlar, kurban ibadetlerini yerine getireceklerin kurbanlarının kabul olmasını dilerim. ☘ Kurban Bayramında insanlar birbirlerine hem maddi hem de manevi yönden yakın olmasından dolayı bu tür bayramlar bir ülke için çok önemlidir. Çünkü bu bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma en üst safhadadır. ☘ Kurban Bayramı insanların birbirleriyle dayanışma içinde olmalarının en güzel örneğidir. Mutsuzlukların yerini sevinçler alır. Bayramlar küçüğüyle büyüğüyle herkesin mutlu olduğu günlerdendir.  ☘ Kurban Bayramı yaz ayına denk gelmesi ve 10 günlük tatil olmasından dolayı çoğumuz bayramı tatil yolculuğuna çıkarak değerlendirmeye başladı. ☘ Hüzünlerin sevince dönüştüğü bu kutsal günden yollara ve işaretlere dikkat ederek acele etmeden yolculuğumuzu gerçekleştirelim ki bu mutlu gün acıya dönüşmesin. ☘ Sizler aileniz için ne kadar önemli iseniz  diğer  çarpıştığınız  arabadaki insanlarda  çok değerli. ☘ Kazasız güzel bir bayram  dileğiyle… İyi bayramlar…
Ekleme Tarihi: 14 Haziran 2024 - Cuma

İYİ BAYRAMLAR

Evet! Sayın okuyucularım yine bir bayram geldi ve bayram sevincini içimizde çoktan hissetmeye başladık.

Öncelikler tüm okuyucularımızın Kurban Bayramını kutlar, kurban ibadetlerini yerine getireceklerin kurbanlarının kabul olmasını dilerim.

Kurban Bayramında insanlar birbirlerine hem maddi hem de manevi yönden yakın olmasından dolayı bu tür bayramlar bir ülke için çok önemlidir. Çünkü bu bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma en üst safhadadır.

Kurban Bayramı insanların birbirleriyle dayanışma içinde olmalarının en güzel örneğidir. Mutsuzlukların yerini sevinçler alır. Bayramlar küçüğüyle büyüğüyle herkesin mutlu olduğu günlerdendir. 

Kurban Bayramı yaz ayına denk gelmesi ve 10 günlük tatil olmasından dolayı çoğumuz bayramı tatil yolculuğuna çıkarak değerlendirmeye başladı.

Hüzünlerin sevince dönüştüğü bu kutsal günden yollara ve işaretlere dikkat ederek acele etmeden yolculuğumuzu gerçekleştirelim ki bu mutlu gün acıya dönüşmesin.

Sizler aileniz için ne kadar önemli iseniz  diğer  çarpıştığınız  arabadaki insanlarda  çok değerli.

Kazasız güzel bir bayram 
dileğiyle… İyi bayramlar…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş