Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İNSANLIK SUÇU DEVAM EDİYOR

Son günlerde Filistin ve İsrail arasında yaşanan çatışmalardan dolayı çok sayıda sivil can kaybının yaşanması ve bölgede barış ve güvenliğin bozulması dünyada hangi milletten olursan ol vicdanları derinden yaralıyor. ☘ Masum insan ve çocukların katledildiği, yüz binlerce insanın aç-susuz bırakıldığına şahit oluyoruz. ☘ Gazze’de insanların masun canların üzerine yağan bombalar ve orantısız güç kullanılması ağır bir insanlık trajedi oluyor. ☘ Ablukaya alınan bölgede insanlar temel gıda, su, ilaç-tıbbi gereçler, akaryakıt ve enerji kaynaklarına erişemiyor. ☘ Binlerce sivilin katledilmesi ve yüzlerce yerleşim yerinin tahrip edilme sıkça tekrarlayan savaş hali bir insanlık suçu olduğu malumumuzdur ☘ Bu konuda Birleşmiş Milletlere diğer uluslararası kuruluşlara önemli görevler düşüyor. ☘ Sivillerin can verdiği bu acımasız savaş için başta BM olmak üzere tüm uluslararası kuruluşların bu savaşın durdurulması için adım atmalıdırlar. ☘ Ruhunda yardımlaşma duygusu olan bir millet olarak elimizden gelen yardım ve desteği verdiğimizde bir gerçektir. Barışçıl yollarla, adalet sağlanarak bu savaşın çözüme kavuşturulması şarttır. ☘ Savaşsız adil bir dünya için kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 31 Mayıs 2024 - Cuma

İNSANLIK SUÇU DEVAM EDİYOR

Son günlerde Filistin ve İsrail arasında yaşanan çatışmalardan dolayı çok sayıda sivil can kaybının yaşanması ve bölgede barış ve güvenliğin bozulması dünyada hangi milletten olursan ol vicdanları derinden yaralıyor.

Masum insan ve çocukların katledildiği, yüz binlerce insanın aç-susuz bırakıldığına şahit oluyoruz.

Gazze’de insanların masun canların üzerine yağan bombalar ve orantısız güç kullanılması ağır bir insanlık trajedi oluyor.

Ablukaya alınan bölgede insanlar temel gıda, su, ilaç-tıbbi gereçler, akaryakıt ve enerji kaynaklarına erişemiyor.

Binlerce sivilin katledilmesi ve yüzlerce yerleşim yerinin tahrip edilme sıkça tekrarlayan savaş hali bir insanlık suçu olduğu malumumuzdur

Bu konuda Birleşmiş Milletlere diğer uluslararası kuruluşlara önemli görevler düşüyor.

Sivillerin can verdiği bu acımasız savaş için başta BM olmak üzere tüm uluslararası kuruluşların bu savaşın durdurulması için adım atmalıdırlar.

Ruhunda yardımlaşma duygusu olan bir millet olarak elimizden gelen yardım ve desteği verdiğimizde bir gerçektir. Barışçıl yollarla, adalet sağlanarak bu savaşın çözüme kavuşturulması şarttır.

Savaşsız adil bir dünya için kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş