Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ODÜ RESTORANI…

Çevre illerden ve Ordu merkezdeki gençlerin gezinti yeri, eski adıyla plaj mevkidir. ☘ Her cafe neredeyse tıklım tıklım dolu iken bir tek yer bomboş. O da ODÜ uygulamalı cafe restoranı. ☘ Konum itibari ile diğerlerinden daha avantajlı olmasına rağmen, bu mekan bu masalar neden boş. ☘ Ordu Üniversitesi’nde buradan sorumlu olan kişi ya da kişiler buranın boş oluşundan rahatsız olmuyorlar mı? ☘ Güzel dokunuşlarla içerisini ve bahçesini şık bir mekan haline getirilemez mi? ☘ Garsonlarını tek tip şık bir şapka ve güzel bir önlük ile bütünleştirilemez mi? ☘ Mesela bahçesindeki ahşap çiçek saksılarının dışındaki “Büyükşehir Belediyesi” damgası sizce de hoş mu? Bu nasıl bir vizyon… ☘ Evet orası “Sosyal Tesis” niteliğinde ama bu kabullenilmiş neden? ☘ Orasını sadece kurumların, partilerin ve derneklerin toplantı yemeklerini verilebilecek bir yer olarak kullanılması ne kadar doğru… ☘ Yemeklerinde kullandıkları malzemeler ve ürünlerin çok kaliteli olduğu ve merdiven altı ürünlerin mutfaklarına sokmadıkları bilgisine ulaştığımda, sonrada boş masalar gördüğümde üzülmemek elde değil. ☘ Buradan yetkili kişilere diyorum ki; Mevcut durumla idare etmek yerine ODÜ’ye yakışır ve biraz daha modern bir mekan ile misafirlerinizi daha hoş bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayamaz mısınız? ☘ Zira lokalizasyonunuz sizleri buna zorluyor.   
Ekleme Tarihi: 12 Temmuz 2024 - Cuma

ODÜ RESTORANI…

Çevre illerden ve Ordu merkezdeki gençlerin gezinti yeri, eski adıyla plaj mevkidir.

Her cafe neredeyse tıklım tıklım dolu iken bir tek yer bomboş. O da ODÜ uygulamalı cafe restoranı.

Konum itibari ile diğerlerinden daha avantajlı olmasına rağmen, bu mekan bu masalar neden boş.

Ordu Üniversitesi’nde buradan sorumlu olan kişi ya da kişiler buranın boş oluşundan rahatsız olmuyorlar mı?

Güzel dokunuşlarla içerisini ve bahçesini şık bir mekan haline getirilemez mi?

Garsonlarını tek tip şık bir şapka ve güzel bir önlük ile bütünleştirilemez mi?

Mesela bahçesindeki ahşap çiçek saksılarının dışındaki “Büyükşehir Belediyesi” damgası sizce de hoş mu? Bu nasıl bir vizyon…

Evet orası “Sosyal Tesis” niteliğinde ama bu kabullenilmiş neden?

Orasını sadece kurumların, partilerin ve derneklerin toplantı yemeklerini verilebilecek bir yer olarak kullanılması ne kadar doğru…

Yemeklerinde kullandıkları malzemeler ve ürünlerin çok kaliteli olduğu ve merdiven altı ürünlerin mutfaklarına sokmadıkları bilgisine ulaştığımda, sonrada boş masalar gördüğümde üzülmemek elde değil.

Buradan yetkili kişilere diyorum ki; Mevcut durumla idare etmek yerine ODÜ’ye yakışır ve biraz daha modern bir mekan ile misafirlerinizi daha hoş bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayamaz mısınız?

Zira lokalizasyonunuz sizleri buna zorluyor. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş