Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Barınaklara hayvanseverler baksın

Özellikle Türkiye'de belediyelerin himalayesinde olan barınakların hepsi değil ama çoğunda şartlar hayvanlar için hiç iyi değil. ☘ Hepimiz görüyoruz belediyelerin gözetiminde bulunan bu yerler yeteri kadar denetim olmadığı için hayvanlar dışarıdaki şartlarından daha kötü muamele görüyor. ☘ Bu işi para kazanma kapısı, çalıştığı iş gibi gören çalışanlar özellikle hayvanlara resmen eziyet ediyor. ☘ Bu yazdıklarımdan işini layıkıyla yapan kişileri tenzih ediyorum. ☘ Böyle bir durumda yapılacak yeterli denetimlerin buralardaki can dostlarımız için daha yaşanılabilir bir yere dönüştüreceği kanaatindeyim. ☘ Bir de böyle yerlerdeki yani barınaklardaki çalışanlar gönüllülük esasına dayalı seçilmeli ki herkesin için rahat etmeli... ☘ Şöyle bir çözüm belediyelerin yükünü azaltmada yardımcı olabileceğini de düşünüyorum. ☘  Bu gönüllü hayvanseveler için belediyeler arazi tahsis etmeli ki hayvansevelerin aralarında topladığı paralarla mis güzel gibi barınaklar kurulabilir. ☘ Eminim bu uygulama dünya üzerinde örnek teşkil edecek bir uygulama olur. ☘ Her canın dünya üzerinde yaşama hakkı olduğunu bilmeliyiz. Hayat onlarla güzel, kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 13 Haziran 2024 - Perşembe

Barınaklara hayvanseverler baksın

Özellikle Türkiye'de belediyelerin himalayesinde olan barınakların hepsi değil ama çoğunda şartlar hayvanlar için hiç iyi değil.

Hepimiz görüyoruz belediyelerin gözetiminde bulunan bu yerler yeteri kadar denetim olmadığı için hayvanlar dışarıdaki şartlarından daha kötü muamele görüyor.

Bu işi para kazanma kapısı, çalıştığı iş gibi gören çalışanlar özellikle hayvanlara resmen eziyet ediyor.

Bu yazdıklarımdan işini layıkıyla yapan kişileri tenzih ediyorum.

Böyle bir durumda yapılacak yeterli denetimlerin buralardaki can dostlarımız için daha yaşanılabilir bir yere dönüştüreceği kanaatindeyim.

Bir de böyle yerlerdeki yani barınaklardaki çalışanlar gönüllülük esasına dayalı seçilmeli ki herkesin için rahat etmeli...

Şöyle bir çözüm belediyelerin yükünü azaltmada yardımcı olabileceğini de düşünüyorum.

 Bu gönüllü hayvanseveler için belediyeler arazi tahsis etmeli ki hayvansevelerin aralarında topladığı paralarla mis güzel gibi barınaklar kurulabilir.

Eminim bu uygulama dünya üzerinde örnek teşkil edecek bir uygulama olur.

Her canın dünya üzerinde yaşama hakkı olduğunu bilmeliyiz. Hayat onlarla güzel, kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş