Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İNDİRİM YOK MU?

Ordumuz bilindiği üzere Karadeniz’in İncisi unvanını her geçen gün yapılan yatırımlarla  hakkettiğini gösteriyor. ☘ Boztepe’si yaylası, sahili, ırmağı, teleferiği derken şimdi de dağ kızağı ile adını duyurmaya başladı. ☘ Benim kanaatimce gerçekten de Karadeniz tek olan bu uygulama Ordu’ya ekstra kattı. ☘ Belediye tarafından geçtiğimiz haftalarda test sürüşlerine başlanan dağ kızağından, bu seferde belediye tarafından öğrencilere karne ve ebeveynlere bayram hediyesi olarak ücretsiz tur hediye edildi. ☘ Ordu’nun manzarasına karşı heyecan dolu bir aktivite olacağı da kesin. ☘ Boztepe’nin eteklerine kurulan dağ kızağı turu, yaz ayların ve özellikle bayram günleri Ordu’ya gelen ziyaretçilerin Boztepe’ye çıkmak için teleferiğe gösterdiği yoğun ilgiyi daha da arttıracağını gösteriyor. ☘ Ama şunu da göz önünde bulundurmak istiyorum. ☘ Böyle bir yatırımında uygun maliyetlerle olmadığı gibi vatandaşların kullanımına da yüksek ücretlerle hizmete verilecek olmasıdır. ☘ Şu an aktif olarak kullanılan Boztepe Teleferik hattının fiyatları nasıl yüksek ise dağ kazağında da aynı durum olacak. ☘ Özellikle teleferik hattının ilk kurulduğu günden beri de bir şey dikkatimi çekti. Basın indirimi olmamasıdır. ☘ Ücretsiz olması tabi ki de beklenemez ama en azında basın kartı indirimi uygulanabilir. ☘ Belediye yetkilerinin de tahmin edebileceği gibi bir basın kartlı çalışan ayda-yılda kaç kez teleferik veya dağ kızağı turun yararlanabilir ki… Eminim basın çalışanının bu yatırımlardan faydalanması çok zarara uğratmaz. ☘ Böyle güzel uygulamaların Karadeniz’in İncisi Ordu’da devamının olması dileğiyle  kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 20 Haziran 2024 - Perşembe

İNDİRİM YOK MU?

Ordumuz bilindiği üzere Karadeniz’in İncisi unvanını her geçen gün yapılan yatırımlarla  hakkettiğini gösteriyor.

Boztepe’si yaylası, sahili, ırmağı, teleferiği derken şimdi de dağ kızağı ile adını duyurmaya başladı.

Benim kanaatimce gerçekten de Karadeniz tek olan bu uygulama Ordu’ya ekstra kattı.

Belediye tarafından geçtiğimiz haftalarda test sürüşlerine başlanan dağ kızağından, bu seferde belediye tarafından öğrencilere karne ve ebeveynlere bayram hediyesi olarak ücretsiz tur hediye edildi.

Ordu’nun manzarasına karşı heyecan dolu bir aktivite olacağı da kesin.

Boztepe’nin eteklerine kurulan dağ kızağı turu, yaz ayların ve özellikle bayram günleri Ordu’ya gelen ziyaretçilerin Boztepe’ye çıkmak için teleferiğe gösterdiği yoğun ilgiyi daha da arttıracağını gösteriyor.

Ama şunu da göz önünde bulundurmak istiyorum.

Böyle bir yatırımında uygun maliyetlerle olmadığı gibi vatandaşların kullanımına da yüksek ücretlerle hizmete verilecek olmasıdır.

Şu an aktif olarak kullanılan Boztepe Teleferik hattının fiyatları nasıl yüksek ise dağ kazağında da aynı durum olacak.

Özellikle teleferik hattının ilk kurulduğu günden beri de bir şey dikkatimi çekti. Basın indirimi olmamasıdır.

Ücretsiz olması tabi ki de beklenemez ama en azında basın kartı indirimi uygulanabilir.

Belediye yetkilerinin de tahmin edebileceği gibi bir basın kartlı çalışan ayda-yılda kaç kez teleferik veya dağ kızağı turun yararlanabilir ki… Eminim basın çalışanının bu yatırımlardan faydalanması çok zarara uğratmaz.

Böyle güzel uygulamaların Karadeniz’in İncisi Ordu’da devamının olması dileğiyle 
kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş