Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

GÜZEL UYGULAMA

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde Temmuz ayı içerisinde başlayan yeni uygulama hastalar için sevindirici bir karar oldu. Bilindiği üzere hastane mesai dışı saatlerde de hasta kabulüne başladı. Uygulama ile hafta içerisinde saat 17.00'den sonra hafta sonları da Cumartesi günü hasta bakılabilecek. Randevu alamayan hastaların daha rahat tedavi olmasına imkan sağlayacak olan sistem hastaları memnun etti. Ayrıca cumartesi günleri de açık olacak hastanede akşamları kan alma, laboratuvar, röntgen ve tomografi bölümleri de hastaların hizmetinde olacak. Ayrıca hasta yoğunluğunun da azalmasına olanak sağlayan bu sistem kısa vadeli bir uygulama olmamasını temenni ediyorum. Bu uygulamayı ayrıca Ünye Devlet Hastanesi de devreye alarak mesai dışı hasta kabulüne başladı. Gündüz çalışanların akşam acillere yönelmesinden kaynaklı acil bölümünün yoğunluğunu alacak. Böylece acil vakalara zamanında müdahalede de yardımcı olacak. Temennim uzun vadede hizmet verecek bir uygulama olmasıdır. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2024 - Cuma

GÜZEL UYGULAMA

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde Temmuz ayı içerisinde başlayan yeni uygulama hastalar için sevindirici bir karar oldu.

Bilindiği üzere hastane mesai dışı saatlerde de hasta kabulüne başladı.

Uygulama ile hafta içerisinde saat 17.00'den sonra hafta sonları da Cumartesi günü hasta bakılabilecek.

Randevu alamayan hastaların daha rahat tedavi olmasına imkan sağlayacak olan sistem hastaları memnun etti.

Ayrıca cumartesi günleri de açık olacak hastanede akşamları kan alma, laboratuvar, röntgen ve tomografi bölümleri de hastaların hizmetinde olacak.

Ayrıca hasta yoğunluğunun da azalmasına olanak sağlayan bu sistem kısa vadeli bir uygulama olmamasını temenni ediyorum.

Bu uygulamayı ayrıca Ünye Devlet Hastanesi de devreye alarak mesai dışı hasta kabulüne başladı.

Gündüz çalışanların akşam acillere yönelmesinden kaynaklı acil bölümünün yoğunluğunu alacak. Böylece acil vakalara zamanında müdahalede de yardımcı olacak.

Temennim uzun vadede hizmet verecek bir uygulama olmasıdır. Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş