Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

ÜLKEMİZİN DOKTORLARI

    Her ülkenin DOKTORLARI var, olacakta... Tabii, insanların, rahat edebilmesi, huzurlu yaşayabilmesi için, daha nice meslek dallarıda varya...      DOKTORLUK o meslek dallarına hiçte benzemez. Neden benzemez? Herşeyin başı SAĞLIK olduğundan. Ona göre DOKTORLUĞUN, önemine deyinelim. Önce doktorluğun ne olduğunu bilelim.      DOKTORLUK: Yüksek öğrenimini, bitirdikten sonra, bir bilim dalında, en yüksek öğrenim, basamağına vardığını, geçirdiğini, özel sınav ve başarılı bir eserle gösterenlere verilen UNVAN. görülüyorki, bu UNVANI almak, yani DOKTOR olmak çok zorr. Şimdi neler yapıyor bu DOKTORLAR, kısaca onlara  değinelim. Birinci görevleri HASTALARA bakmak. İnsan vücudunda, çeşitli organlar var. Her organında kendine özgü özellikleri olur. Bu özelliklere göre DOKTORLARIMIZ görev alır. Her doktor, hastasına ŞİFA verebilmek için canla, başla çalışır. Allaha şükür, şimdi, her bıranşın ayrı uzmanlaşmış  doktoru var. Eskiden yoktu. Her hastalığa bir doktor bakardı. Şimdi öylemi, ülkemizin her yerinde, hastaneler, sağlık ocakları var.      Yerterince,   doktorlarımız ve hemşirelerimizde. DOKTORLARIMIZ ve HEMŞİRELERİMİZ, gece gündüz, hastalarına ŞİFA verebilmek için beraberce, fedakarca çalışırlar.      İzin, tatil, dinlenme... Hani nrde?.. Bazı yetkili amirlerle yaptığım, söyleşi ve röportajlarda, boş zamanlarınızda neler yaşıyorsunuz?. diye sorduğumda, onlardaa bana, kendi görüş açısından, neler yaptıklarını anlatıyorlar. DOK                  -Hani nerde, o BOŞ zamanlar? Diyorlar. Oysa, onlarda insan, Onlarında, tatile, dinlenmeye daha çok ihtiyacı var. Gün oluyor, aç bile kalıyorlar     Gün olur uykusuzda... Öyle fedakarca, çalışmalar karşısında, taktir almak değil, dayak yiyen, doktorlarımız bile oluyor. Neden oluyor?     O canavar, cahiller, DOKTORU  tanıyabilecek olgunluğa, gelemediklerinden. Aldıkları parada emeklerinin, karşılığı değil. DEVLET memurlar arasında  yaptığı değerlendirmeyi neye göre yapıyor, anlayamadım.  Bir kulüp başkanıda değerlendirmeyi neye göre yapıyor? Oyuncunun, oynadığ oyuna göre  Teknik  direktörde takımı, neye göre. Terbiyesine göre Öğretmende, öğrencisine, neye göre NOT veriyor? ÖĞRENCİNİN çalışma ve başarılarına göre. Çok çalışan DOKTORLARIN notunu kim vercek?. SAĞLIK Bakanlığı, yani DEVLET . Yoksa devlet bu DOKTORLARIN vede HEMŞİRELERİN, böyle olduğunu bilmiyor mu, biliyorda, bilmemezlikten mi geliyor?.. Bu gerçeği ben, her yönüyle öğrenmek için yazdım, yazımı. Okuyan ilgililer, bakalım ne yapacak?.     Ülkemizde DOKTORLARIN durumuna değindim. Yani hakları ne ise onu istedim. Bakalım ne zaman verilecek?. Bekleyelim. 
Ekleme Tarihi: 23 Mart 2017 - Perşembe

ÜLKEMİZİN DOKTORLARI

    Her ülkenin DOKTORLARI var, olacakta... Tabii, insanların, rahat edebilmesi, huzurlu yaşayabilmesi için, daha nice meslek dallarıda varya... 
    DOKTORLUK o meslek dallarına hiçte benzemez. Neden benzemez? Herşeyin başı SAĞLIK olduğundan. Ona göre DOKTORLUĞUN, önemine deyinelim. Önce doktorluğun ne olduğunu bilelim. 
    DOKTORLUK: Yüksek öğrenimini, bitirdikten sonra, bir bilim dalında, en yüksek öğrenim, basamağına vardığını, geçirdiğini, özel sınav ve başarılı bir eserle gösterenlere verilen UNVAN. görülüyorki, bu UNVANI almak, yani DOKTOR olmak çok zorr. Şimdi neler yapıyor bu DOKTORLAR, kısaca onlara  değinelim. Birinci görevleri HASTALARA bakmak. İnsan vücudunda, çeşitli organlar var. Her organında kendine özgü özellikleri olur. Bu özelliklere göre DOKTORLARIMIZ görev alır. Her doktor, hastasına ŞİFA verebilmek için canla, başla çalışır. Allaha şükür, şimdi, her bıranşın ayrı uzmanlaşmış  doktoru var. Eskiden yoktu. Her hastalığa bir doktor bakardı. Şimdi öylemi, ülkemizin her yerinde, hastaneler, sağlık ocakları var. 
    Yerterince,   doktorlarımız ve hemşirelerimizde. DOKTORLARIMIZ ve HEMŞİRELERİMİZ, gece gündüz, hastalarına ŞİFA verebilmek için beraberce, fedakarca çalışırlar.
     İzin, tatil, dinlenme... Hani nrde?.. Bazı yetkili amirlerle yaptığım, söyleşi ve röportajlarda, boş zamanlarınızda neler yaşıyorsunuz?. diye sorduğumda, onlardaa bana, kendi görüş açısından, neler yaptıklarını anlatıyorlar. DOK             
    -Hani nerde, o BOŞ zamanlar? Diyorlar. Oysa, onlarda insan, Onlarında, tatile, dinlenmeye daha çok ihtiyacı var. Gün oluyor, aç bile kalıyorlar
    Gün olur uykusuzda... Öyle fedakarca, çalışmalar karşısında, taktir almak değil, dayak yiyen, doktorlarımız bile oluyor. Neden oluyor?
    O canavar, cahiller, DOKTORU  tanıyabilecek olgunluğa, gelemediklerinden. Aldıkları parada emeklerinin, karşılığı değil. DEVLET memurlar arasında  yaptığı değerlendirmeyi neye göre yapıyor, anlayamadım.  Bir kulüp başkanıda değerlendirmeyi neye göre yapıyor? Oyuncunun, oynadığ oyuna göre  Teknik  direktörde takımı, neye göre. Terbiyesine göre Öğretmende, öğrencisine, neye göre NOT veriyor? ÖĞRENCİNİN çalışma ve başarılarına göre. Çok çalışan DOKTORLARIN notunu kim vercek?. SAĞLIK Bakanlığı, yani DEVLET . Yoksa devlet bu DOKTORLARIN vede HEMŞİRELERİN, böyle olduğunu bilmiyor mu, biliyorda, bilmemezlikten mi geliyor?.. Bu gerçeği ben, her yönüyle öğrenmek için yazdım, yazımı. Okuyan ilgililer, bakalım ne yapacak?.
    Ülkemizde DOKTORLARIN durumuna değindim. Yani hakları ne ise onu istedim. Bakalım ne zaman verilecek?. Bekleyelim. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş