Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

POLİSLERİMİZ

Devlet kademesinde, gerekli görevlerin görülmesi için, yerine göre,amir,memur,işçi alınır. Her görevli, işini bilerek ve severek, ADALETLİ yaparlarsa, öyle bir ulusta VATANDAŞLAR, çile çekmez, diledikleri gibi yaşarlar. Bazı görevler hayati, sorumluluk taşır.  Ben bu ağır hayati sorumluluk taşıyan görevlerden, POLİSLERİMİZİ günde getireceğim. POLİSLERİMİZ En sorumlu, HAYATİ önem taşıyan bir meslek olduğuna değinmiştim. Evet öyle, diyorum.        Gece, Gündüz, yirmi dört saat, sabırla can siperane görevlerinin başındadır POLİSLERİMİZ.  TÜRKİYE diğer ülkelerin, bazılarına göre daha çok olaylarla boğuşan bir ülke konumunda. Vurma,kırma,çalma çırpma kavga, döğüş ve böyle insanlık dışı olaylarla, kim boğuşur?.  POLİSLERİMİZ.  Haklıyı,haksızı,ilk planda birbirinden adaletli ayıran,adaletli yol gösteren kim? POLİSLERİMİZ. Para aşkıyla değil, GÖREV aşkı ile, hazla, hızla bayan bay, görevliler kim?  POLİSLERİMİZ.        Dünya dünyadır değişmez. Değişen insanlardır. Bu değişim, iyide olabilir kötüde... Her ülkede bu değişim, insanların,görgü,bilgi EĞİTİM seviyelerine göre tezahür eder. Bizim ülkemizde de, bu değişimleri, acı,tatlı görüyoruz. İyiler iyide, kötler varya var. O kötülerle, her yönlü, her zaman, her yerde, boğuşan kim?        Biliriz biz. POLİSLERİMİZ. Taktir ve teşekkürlerimle, POLİSLERİMİZE SEVGİLERİ mi sunuyorum.  ŞİİRİMLE ÖZETLEYEYİM         BİZİM POLİSİMİZ        KAHRAMANDIR POLİSİMİZ,        Bizler için çalışırlar.        Suçluları, bulmak için,         Her sahada, yarışırlar.                   Bize kuvvet, güç veriyor,                   Ülkemizde polisimiz.                   Taktir ile, kutluyoruz,                   Minnettarız, onlara biz.        Haklı,haksız, bulunmazdı,        Olmasaydı, polisimiz.        ORDU'da ve TÜRKİYE'de,        Bıraktılar, en derin iz.                    Huzur, güven,rahatlığı,                    Bize onlar, veriyorlar.                    Bizler için, mum misali,                    Damla damla, eriyorlar.       Olaylarda, yol gösteren,       Meşaledir, POLİSİMİZ.       Gönüllerde, silinmeyen,       Bırakırlar, en derin iz. 
Ekleme Tarihi: 06 Ocak 2018 - Cumartesi

POLİSLERİMİZ

Devlet kademesinde, gerekli görevlerin görülmesi için, yerine göre,amir,memur,işçi alınır. Her görevli, işini bilerek ve severek, ADALETLİ yaparlarsa, öyle bir ulusta VATANDAŞLAR, çile çekmez, diledikleri gibi yaşarlar. Bazı görevler hayati, sorumluluk taşır. 
Ben bu ağır hayati sorumluluk taşıyan görevlerden, POLİSLERİMİZİ günde getireceğim. POLİSLERİMİZ En sorumlu, HAYATİ önem taşıyan bir meslek olduğuna değinmiştim. Evet öyle, diyorum.
       Gece, Gündüz, yirmi dört saat, sabırla can siperane görevlerinin başındadır POLİSLERİMİZ. 
TÜRKİYE diğer ülkelerin, bazılarına göre daha çok olaylarla boğuşan bir ülke konumunda. Vurma,kırma,çalma çırpma kavga, döğüş ve böyle insanlık dışı olaylarla, kim boğuşur?. 
POLİSLERİMİZ. 
Haklıyı,haksızı,ilk planda birbirinden adaletli ayıran,adaletli yol gösteren kim? POLİSLERİMİZ. Para aşkıyla değil, GÖREV aşkı ile, hazla, hızla bayan bay, görevliler kim? 
POLİSLERİMİZ.
       Dünya dünyadır değişmez. Değişen insanlardır. Bu değişim, iyide olabilir kötüde... Her ülkede bu değişim, insanların,görgü,bilgi EĞİTİM seviyelerine göre tezahür eder. Bizim ülkemizde de, bu değişimleri, acı,tatlı görüyoruz. İyiler iyide, kötler varya var. O kötülerle, her yönlü, her zaman, her yerde, boğuşan kim?
       Biliriz biz.
POLİSLERİMİZ.
Taktir ve teşekkürlerimle, POLİSLERİMİZE SEVGİLERİ mi sunuyorum.
 ŞİİRİMLE ÖZETLEYEYİM 
       BİZİM POLİSİMİZ
       KAHRAMANDIR POLİSİMİZ,
       Bizler için çalışırlar.
       Suçluları, bulmak için, 
       Her sahada, yarışırlar.
                  Bize kuvvet, güç veriyor,
                  Ülkemizde polisimiz.
                  Taktir ile, kutluyoruz,
                  Minnettarız, onlara biz.
       Haklı,haksız, bulunmazdı,
       Olmasaydı, polisimiz.
       ORDU'da ve TÜRKİYE'de,
       Bıraktılar, en derin iz.
                   Huzur, güven,rahatlığı,
                   Bize onlar, veriyorlar.
                   Bizler için, mum misali,
                   Damla damla, eriyorlar.
      Olaylarda, yol gösteren,
      Meşaledir, POLİSİMİZ.
      Gönüllerde, silinmeyen,
      Bırakırlar, en derin iz. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş