Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

KUTLARIM SİZİ MİNE

(12-10-2017) Perşembe Günü SENİ SEVİYORUM KIZIM başlıklı köşe yazınızda, öğretmene, öğrenciye ve veliye EĞİTİMDEKİ istikbale giden yolu, bilerek göstermişsiniz             Taktirlerimle kutluyorum.             Malum, yerel ve ulusal gazetelerde, kendi görüş açılarından köşe yazıları yazan bayan, bay, yazarlarımız var. Bu köşe yazarlarının çoğu, parti, politika, siyaset ve menfaate dayalı yazılar olduğunu görüyoruz. Ben öylesi yazı ve yazarlara hiç değer vermem. Kim olduklarına şöyle,bir bakar geçerim. Onların kim olduklarına, değinmek istemem. İyilerden bir örnek vermek isterim. Rahmetli HASAN PULUR, Yazılarını hala saklarım. Ruhu şad, yeri cennet olsun.              AZİZ NESİN'inde bütün kitaplarını okudum Allah rahmet eylesin. Hayat şartlarına göre değişen yazarlarda çok görüyor, hallerine üzülüyoruz.  Her an, hayat  şartları değişebilir. Bakınız nediyor.  HZ.İSA << HAYAT, üç günden ibarettir. Dün, bugün ve yarın.>>  Bu üç günlük, hayatın akışını, siz SEVİYORUM köşe yazınızla EĞİTİMLE ele almışsınız. Yazınızı dikkatle birkaç kere okudum. Eğitimi her yönlü ele almışsınız.  EĞİTİM denincede, akla ne geliyor, ÖĞRETMEN,  ÖĞRENCİ ve VELİ. Bence en önemlisi ÖĞRETMEN. Öğretmen, ÖĞRETMEN olursa, öğrencide ÖĞRENCİ olur, velide ne ararsa onu bulur. Siz yazınızda, samimi olarak bu konulara değinmiş, örnek olarak (13-14) yaşlarındaki öğrencileri ele almışsınız. Veli deyince, malum akla ANNE geliyor. Baba ikinci planda kalıyor.             Bende bir öğretmen olarak, bu konuları, iyi bilenlerden biriyim. Ben çok programlı, lisede öğretmendim. Teknik Lise, Endüstri meslek Lisesi ve Ticaret Lisesi. Üç Liseyede derse giderdim. İki not defteri tutardım. Biri öğrenci, biride veliler için. Şimdiki eğitimde, NOKTA kalmadı, tutunacak dalda. Siz SEVGİ ile veli olarak evladına, kız erkek yaklaşmasını istiyorsunuz. Her zaman evladınıza, Seni SEVİYORUM diyerek ona moral vermek, AİLEDE ANNE BABANIN  birinci vazifesi olmalı. Ben pisikolok değilim, diyorsunuz amma, her şeyin zamanında, güzel olduğunu, gayet güzel olduğunu, gündeme getiriyorsunuz. Yazınızı baldızım ÇAĞLAYAN'da çok beğendi ve sizi gönülden kutladı. Bütün yazılarınızı, imkanlarınız dahilinde, devam ettirmiş olursanız, EĞİTİME, sağlam bir güç katmış olursunuz.             Başarılar dileklerimle, saygılarımı sunuyorum.
Ekleme Tarihi: 23 Ekim 2017 - Pazartesi

KUTLARIM SİZİ MİNE

(12-10-2017) Perşembe Günü SENİ SEVİYORUM KIZIM başlıklı köşe yazınızda, öğretmene, öğrenciye ve veliye EĞİTİMDEKİ istikbale giden yolu, bilerek göstermişsiniz
            Taktirlerimle kutluyorum.
            Malum, yerel ve ulusal gazetelerde, kendi görüş açılarından köşe yazıları yazan bayan, bay, yazarlarımız var. Bu köşe yazarlarının çoğu, parti, politika, siyaset ve menfaate dayalı yazılar olduğunu görüyoruz. Ben öylesi yazı ve yazarlara hiç değer vermem. Kim olduklarına şöyle,bir bakar geçerim. Onların kim olduklarına, değinmek istemem. İyilerden bir örnek vermek isterim. Rahmetli HASAN PULUR, Yazılarını hala saklarım. Ruhu şad, yeri cennet olsun. 
            AZİZ NESİN'inde bütün kitaplarını okudum Allah rahmet eylesin. Hayat şartlarına göre değişen yazarlarda çok görüyor, hallerine üzülüyoruz. 
Her an, hayat  şartları değişebilir. Bakınız nediyor.
 HZ.İSA << HAYAT, üç günden ibarettir. Dün, bugün ve yarın.>> 
Bu üç günlük, hayatın akışını, siz SEVİYORUM köşe yazınızla EĞİTİMLE ele almışsınız. Yazınızı dikkatle birkaç kere okudum. Eğitimi her yönlü ele almışsınız. 
EĞİTİM denincede, akla ne geliyor, ÖĞRETMEN,  ÖĞRENCİ ve VELİ. Bence en önemlisi ÖĞRETMEN.
Öğretmen, ÖĞRETMEN olursa, öğrencide ÖĞRENCİ olur, velide ne ararsa onu bulur. Siz yazınızda, samimi olarak bu konulara değinmiş, örnek olarak (13-14) yaşlarındaki öğrencileri ele almışsınız. Veli deyince, malum akla ANNE geliyor. Baba ikinci planda kalıyor.
            Bende bir öğretmen olarak, bu konuları, iyi bilenlerden biriyim. Ben çok programlı, lisede öğretmendim. Teknik Lise, Endüstri meslek Lisesi ve Ticaret Lisesi. Üç Liseyede derse giderdim. İki not defteri tutardım. Biri öğrenci, biride veliler için. Şimdiki eğitimde, NOKTA kalmadı, tutunacak dalda.
Siz SEVGİ ile veli olarak evladına, kız erkek yaklaşmasını istiyorsunuz. Her zaman evladınıza, Seni SEVİYORUM diyerek ona moral vermek, AİLEDE ANNE BABANIN  birinci vazifesi olmalı. Ben pisikolok değilim, diyorsunuz amma, her şeyin zamanında, güzel olduğunu, gayet güzel olduğunu, gündeme getiriyorsunuz.
Yazınızı baldızım ÇAĞLAYAN'da çok beğendi ve sizi gönülden kutladı. Bütün yazılarınızı, imkanlarınız dahilinde, devam ettirmiş olursanız, EĞİTİME, sağlam bir güç katmış olursunuz.
            Başarılar dileklerimle, saygılarımı sunuyorum.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş