Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

KANALLARDA KONUŞANLAR FİKİR MEYDANI

Televizyon kanallarında her konuda ilgili konuşmacılar, vatandaşa aydınlatıcı ve geniş kapsamlı bilgiler veriyorlar. Konular güncel olayların akışından alınmış, vatandaşın ilgi ve bilgisine sunulmuştur. Bunlar kısaca; Sağlık, spor, siyaset, kültürel, eğitsel insan için gerekli faydalı bilgiler. Faydalı olmayanlarda oluyor. Mesela bir ara kanallarda sözde evlilik diye bir rezillik, kepazelik izliyorduk. Ne ise ki uzunda olsa ilgililer farkında oldu da hepsini de silip yok ettiler. Geçte olsa gene de iyi. Şimdi bazı kanallar, sözde sağlık konularını ele almışlar. Hani derler ya ağzı olan gonuşi.  Boş mu, dolu mu, faydalı mı, zararlı mı? O yönlere önem veren yok. Bana göre suç konuşanda değil, onları orada konuşturanlarda. Kim onlar? Kanallardan para alıp reklam gibi konuşturanlarda… Konuşmalarda beraberce bakalım. Bir doktor, köylünün sütünü yoğurdu yiyin diyor, başka bir doktor pastörize olmayan süt ve yoğurdu aman ha!.. Yemeyin diyor. Her doktor ve doktora benzerler kimi et yiyin, kimi de ot. İneklerde ot yiyor ama şiştikçe şişiyor. Vatandaş şimdi kime inansın, et yiyene mi, ot yiyene mi? Bana sorarsanız, ben hiç birine de inanmıyorum.  Ot yiyen merinos koyunlarını görüyorsunuz, yağdan kuyruklarını kaldıramıyor. Et çok yiyen insanları da görüyoruz, onlarda ot yiyen koyunlar gibi oluyorlar. İşin doğrusu ne? Ette yiyeceksin, otta ama az…  Kanallarda konuşanlardan biri çıkıyor; Hey vatandaş günde en az 3 kg su içeceksin. Bir başka biri de Hey vatandaş!.. Günde en az 6 kg su içeceksin. Daha başka biri de yağ, yumurta, tuz, ekmek, şeker hiç yemeyeceksin. Yine bir başkası hepsini de istediğin kadar yiyeceksin. Diyen diyene… Ben hiç birine inanmıyorum sizi bilemem. Ben şimdi sizlere kanallarda konuşulanlardan Ordu’muzdan devamlı takip ettiğim bir örnek vereceğim.  Ordu Altaş Tv her Perşembe günü gece bülteninde güncel konulara, değinen değerlerden bahsedeceğim.  Kim bunlar üç değerli Fikir Adamları. Konu başlığı: Fikir Meydanı Konuşmacılar: 1 Salih Kalyoncu 2 Hüseyin Avni Şeker 3 Sunucu Mehmet Sabri Uğurel Her hafta değişik konular gündeme geliyor.. Konuların hepsi de fikir verici yönelikte. Adı da  zaten üzerinde, Fikir Meydanı. Üçü bir cidden vatandaşa çok anlamlı ve de çok faydalı bilgiler veriyorlar. Ama kime ? O saatte televizyon izleyenlere. İşte bu olmadı.  Ben bu konuda fikrimi Sayın Salih Kalyoncu’ya defalarca söyledim ama olumlu bir netice alamadım. Böyle faydalı fikir verici konular Atatürk Kültür Salonunda verilmeli. Lise ve Üniversite gençleri de ilgiyle izlemeli. İlgililere soruyorum, daha iyi olmaz mı? Kanallarda anlatanlar çok, Anlayanlar hani nerde? İşte onlar soruyorlar, Ülkemizi dertten derde…
Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2018 - Cuma

KANALLARDA KONUŞANLAR FİKİR MEYDANI

Televizyon kanallarında her konuda ilgili konuşmacılar, vatandaşa aydınlatıcı ve geniş kapsamlı bilgiler veriyorlar.
Konular güncel olayların akışından alınmış, vatandaşın ilgi ve bilgisine sunulmuştur.
Bunlar kısaca; Sağlık, spor, siyaset, kültürel, eğitsel insan için gerekli faydalı bilgiler.
Faydalı olmayanlarda oluyor. Mesela bir ara kanallarda sözde evlilik diye bir rezillik, kepazelik izliyorduk. Ne ise ki uzunda olsa ilgililer farkında oldu da hepsini de silip yok ettiler. Geçte olsa gene de iyi.
Şimdi bazı kanallar, sözde sağlık konularını ele almışlar. Hani derler ya ağzı olan gonuşi.  Boş mu, dolu mu, faydalı mı, zararlı mı? O yönlere önem veren yok.
Bana göre suç konuşanda değil, onları orada konuşturanlarda. Kim onlar?
Kanallardan para alıp reklam gibi konuşturanlarda…
Konuşmalarda beraberce bakalım.
Bir doktor, köylünün sütünü yoğurdu yiyin diyor, başka bir doktor pastörize olmayan süt ve yoğurdu aman ha!.. Yemeyin diyor.
Her doktor ve doktora benzerler kimi et yiyin, kimi de ot. İneklerde ot yiyor ama şiştikçe şişiyor.
Vatandaş şimdi kime inansın, et yiyene mi, ot yiyene mi? Bana sorarsanız, ben hiç birine de inanmıyorum.  Ot yiyen merinos koyunlarını görüyorsunuz, yağdan kuyruklarını kaldıramıyor.
Et çok yiyen insanları da görüyoruz, onlarda ot yiyen koyunlar gibi oluyorlar. İşin doğrusu ne? Ette yiyeceksin, otta ama az… 
Kanallarda konuşanlardan biri çıkıyor; Hey vatandaş günde en az 3 kg su içeceksin. Bir başka biri de Hey vatandaş!.. Günde en az 6 kg su içeceksin. Daha başka biri de yağ, yumurta, tuz, ekmek, şeker hiç yemeyeceksin. Yine bir başkası hepsini de istediğin kadar yiyeceksin. Diyen diyene…
Ben hiç birine inanmıyorum sizi bilemem.
Ben şimdi sizlere kanallarda konuşulanlardan Ordu’muzdan devamlı takip ettiğim bir örnek vereceğim. 
Ordu Altaş Tv her Perşembe günü gece bülteninde güncel konulara, değinen değerlerden bahsedeceğim. 
Kim bunlar üç değerli Fikir Adamları.
Konu başlığı: Fikir Meydanı
Konuşmacılar:
1 Salih Kalyoncu
2 Hüseyin Avni Şeker
3 Sunucu Mehmet Sabri Uğurel
Her hafta değişik konular gündeme geliyor.. Konuların hepsi de fikir verici yönelikte. Adı da  zaten üzerinde, Fikir Meydanı.
Üçü bir cidden vatandaşa çok anlamlı ve de çok faydalı bilgiler veriyorlar. Ama kime ? O saatte televizyon izleyenlere. İşte bu olmadı. 
Ben bu konuda fikrimi Sayın Salih Kalyoncu’ya defalarca söyledim ama olumlu bir netice alamadım. Böyle faydalı fikir verici konular Atatürk Kültür Salonunda verilmeli. Lise ve Üniversite gençleri de ilgiyle izlemeli. İlgililere soruyorum, daha iyi olmaz mı?
Kanallarda anlatanlar çok,
Anlayanlar hani nerde?
İşte onlar soruyorlar,
Ülkemizi dertten derde…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş