Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

EMNİYETİMİZ TAM GÜÇLÜ

   Şiirin ORDU ‘muzda bunun bariz örneği,başından geçen acı bir dolandırıcılık olayı ile üzülerek gördüm. Bu  olay olup geçti ama, benimde bağrımı delip geçti. Gizli, sinsi bir güç, çok profesyonel , planlarla beni tuzağa düşürdüler. Hani derler ya: ^denize düşen, yılana sarılır.^ Ben o duruma düştüm. Yönümü, önümü göremedim. Olay çok uzun, malum bilindiği gibi paramı çaldılar. Durumu hanıma bildirdim, oda kendini telaşla dışarı atmış, bitişikte eczane vardı,heyecanla oraya girmiş, durumu eczanede anlatmış    Eczanede çalışan genç arkadaş, işi gücü bırakmış, durumu ORDU EMNİYET müdürlüğüne telefonla anlatmış, emniyet güçleri Sivil Polisler, önce bizim eve gelmişler, eczacı arkadaşla, telaşlı, perişan bir şekilde beni gelip öğretmen evinin orda buldular. Olayda yeni olmuştu.Onlara olduğu gibi, olayın oluşunu anlattım. Hepsi birden her yönlü harekete geçtiler. Beş on dakika sonra sivil bir  POLİS bana: Gözün aydın paran helalmiş bulundu. Deyince normale döndüm.  Karakolda, gerekli soruşturmalardan sonra paramı tam olarak bana verdiler. AİLECE  derin bir nefes aldık.       Bu büyük başarıdan dolayı, Ordu’ muzda görev yapan emniyet mensubu RESMİ ve SİVİL POLİSLERİMİZE, şahsım ve ORDULULAR  adına, taktir ve teşekkürlerimle, daha üstün başarılar dilerim.     Sezar’ın  hakkı, hangi şartlarda olursa olsun, Sezar’a verilmeli. Başka ülkelerde, bilmem ama bizim ülkemizde verilmiyor gibi.    Memleketimizde, hükümetler, vatandaşların verdiği OYLARLA  partilerle kuruluyor.     En çok oy alan parti veya partiler ,HÜKÜMETİR KURAN, İKTİDAR PARTİSİ oluyor , diğerleri ise MUHALEFET  var mı başka izah tarzı? .. YOK.     Şimdi iktidarda kim var? On altı yılı aşkın AK PARTİSİ. MUHALEFETTE kim var? Oy çokluğu ile HALK PARTİSİ .     Her partinin muhakkak ki, taraftarı olacak. O partilerin yerel ve ulusal, basın mensubu elemanları da olacak.    İktidar partisini tutan iktidarı öğen yazıları yazar. Muhalefet   partisini de tutan yazarlarda, muhalefeti Mete den yazılar yazarlar.    Muhalefet yazılarını ele alalım. Hangi gazete yerel ulusal yazarsa yazsın, hiçbir zaman lehte bir yazı yazamazlar. İktidar yazarları da öyle yaparlar ya…    Böyle yazarlıkta olmaz GAZETECİLİKTE…  Gazeteci bir taraf olmalı. Nalına da vurmalı, mıhına da …    TÜRKİYE  öyle dünyaca güçlü olur ancak . İktidarda, muhalefette, TÜRKİYENİN EMNİYETTE olduğu gibi , her sahada daha güçlü olduğunu, dünya uluslarında, bir bütün olarak göstermesini bilmeli.    Ben, bu duygular  doğrultusunda.    Cesurane, bilinçli, fedakarca, gece gündüz, VATANDAŞLARIN EMNİYETİ için çalışan, ORDU da görev yapan, KAHRAMAN POLİSLERİMİZİ, candan taktir edip kutluyor, DEVLETİMİZDEN, ödül ve ÖRENEK olmak üzere, birer, ikişer maaş vermelerini istiyor, dileğimi ilgililere, saygılarımla, iletmiş oluyorum. Ayrıca FEDAKAR POLİSLERİMİZEDE SEVGİLERİMİ sunuyorum.  
Ekleme Tarihi: 09 Aralık 2017 - Cumartesi

EMNİYETİMİZ TAM GÜÇLÜ

   Şiirin ORDU ‘muzda bunun bariz örneği,başından geçen acı bir dolandırıcılık olayı ile üzülerek gördüm. Bu  olay olup geçti ama, benimde bağrımı delip geçti. Gizli, sinsi bir güç, çok profesyonel , planlarla beni tuzağa düşürdüler. Hani derler ya: ^denize düşen, yılana sarılır.^ Ben o duruma düştüm. Yönümü, önümü göremedim. Olay çok uzun, malum bilindiği gibi paramı çaldılar. Durumu hanıma bildirdim, oda kendini telaşla dışarı atmış, bitişikte eczane vardı,heyecanla oraya girmiş, durumu eczanede anlatmış
   Eczanede çalışan genç arkadaş, işi gücü bırakmış, durumu ORDU EMNİYET müdürlüğüne telefonla anlatmış, emniyet güçleri Sivil Polisler, önce bizim eve gelmişler, eczacı arkadaşla, telaşlı, perişan bir şekilde beni gelip öğretmen evinin orda buldular. Olayda yeni olmuştu.Onlara olduğu gibi, olayın oluşunu anlattım. Hepsi birden her yönlü harekete geçtiler. Beş on dakika sonra sivil bir  POLİS bana: Gözün aydın paran helalmiş bulundu. Deyince normale döndüm.  Karakolda, gerekli soruşturmalardan sonra paramı tam olarak bana verdiler. AİLECE  derin bir nefes aldık.   
   Bu büyük başarıdan dolayı, Ordu’ muzda görev yapan emniyet mensubu RESMİ ve SİVİL POLİSLERİMİZE, şahsım ve ORDULULAR  adına, taktir ve teşekkürlerimle, daha üstün başarılar dilerim. 
   Sezar’ın  hakkı, hangi şartlarda olursa olsun, Sezar’a verilmeli. Başka ülkelerde, bilmem ama bizim ülkemizde verilmiyor gibi.
   Memleketimizde, hükümetler, vatandaşların verdiği OYLARLA  partilerle kuruluyor. 
   En çok oy alan parti veya partiler ,HÜKÜMETİR KURAN, İKTİDAR PARTİSİ oluyor , diğerleri ise MUHALEFET  var mı başka izah tarzı? .. YOK. 
   Şimdi iktidarda kim var? On altı yılı aşkın AK PARTİSİ. MUHALEFETTE kim var? Oy çokluğu ile HALK PARTİSİ . 
   Her partinin muhakkak ki, taraftarı olacak. O partilerin yerel ve ulusal, basın mensubu elemanları da olacak.
   İktidar partisini tutan iktidarı öğen yazıları yazar. Muhalefet   partisini de tutan yazarlarda, muhalefeti Mete den yazılar yazarlar.
   Muhalefet yazılarını ele alalım. Hangi gazete yerel ulusal yazarsa yazsın, hiçbir zaman lehte bir yazı yazamazlar. İktidar yazarları da öyle yaparlar ya…
   Böyle yazarlıkta olmaz GAZETECİLİKTE… 
Gazeteci bir taraf olmalı. Nalına da vurmalı, mıhına da …
   TÜRKİYE  öyle dünyaca güçlü olur ancak .
İktidarda, muhalefette, TÜRKİYENİN EMNİYETTE olduğu gibi , her sahada daha güçlü olduğunu, dünya uluslarında, bir bütün olarak göstermesini bilmeli.
   Ben, bu duygular  doğrultusunda.
   Cesurane, bilinçli, fedakarca, gece gündüz, VATANDAŞLARIN EMNİYETİ için çalışan, ORDU da görev yapan, KAHRAMAN POLİSLERİMİZİ, candan taktir edip kutluyor, DEVLETİMİZDEN, ödül ve ÖRENEK olmak üzere, birer, ikişer maaş vermelerini istiyor, dileğimi ilgililere, saygılarımla, iletmiş oluyorum. Ayrıca FEDAKAR POLİSLERİMİZEDE SEVGİLERİMİ sunuyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş