Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

HEY GİDİ GÜNLER HEY TURGAY VE ARİF GÜNEY

Zaman durmadan değişiyor diyoruz. Aslında değişen ZAMAN değil, zaman içinde yaşayan İNSANLAR. Zamanı eski yeni olarak, bayramlarda, yılbaşlarında, gündeme getirip, kendi kendimize iyi, kötü kıyaslama yapıyoruz. Zamanın eskisi yenisi olmaz. Zaman ZAMANDIR, değişen İNSANOĞLUDUR.   Ben şimdi zamanla bu insanoğlunun nasıl değiştiğine kısaca değineceğim Yıllar önce ben Ordu' da ESNAFSPOR Kulübünü kurdum. Neden kurduğuma, nasıl kurduğuma, değerli dostum meslek arkadaşım Emekli Öğretmen, araştırmacı yazar Sayın YAVUZ KALYONCU, ORDU ŞEHRENGİZLERİ köşesin- de, daha önce değinmişti ama, ben şimdi onun değinemediği yerlere değineceğim. NEDEN KURDUĞUMUN ANA ÖZÜ: TURGAY, ARİF benim KEMAL GÜNEY bacanağımın kardeşinin oğulları. Benimde kapı komşum.  Çamurda çorakta yeri gelince ayak yalın açık, başta öyle.. mahalle aralarında top oynadıklarını gördüm. Çok iyi top oynayanlar vardı ama TURGAY'LA ARİF başkaydılar. Bir kulüp kurayım da, bu yetenekli GENÇLİĞİ bu çamurlardan kurtarayım. Dedim. Biraz cesareti, ESNAFLARDAN önce onlardan almıştım.  Uygulamaya koymak istedim .Kulübü maddi manevi, güçlüklere  katlanarak kurmaya teşebbüs ettim. Takımda eksikler giderildi, sıra Turgayla, Arif'in Lisanlarını çıkarmak. Babaları oynamalarına asla izin vermiyordu. Turgay'la Arifin, gizlice nüfus kağıtlarını aldım. Hemen Ankara'ya gittim. Federasyonda teşkil ettirdim. Geldim.  Babaları, oğullarını Orduspor'da, görünce çok    memnun kaldı. Bu iş böyle nasıl oldu ondan hiç haberi yok. Ben hakem olduğum için, başkanlığı bırakmak zorunda kaldım. Kocaeli Karamürsel'e atandım.  Onların namını, ORDUSPORUN süper ligde şahlandığını, televizyonlardan devamlı izledim. ARİF'İ milli takıma aldılar. İzmir'de Almanya TÜRKİYE milli maçını tirübünden izledim. ARİF o maç sol açık oynuyordu, Şahane bir oyun çıkardı. Arifle, hanımı kolunda, İstanbul Eminönü'nde tesadüfen karşılaştık. Beni hanımıyla tanıştırdı.        Hanımına "Bize futbol hayatını kazandıran, her türlü fdakarlığı yapan SITKI AĞABEYİMİZ." Dedi. Ondan sonra Arifi hiç daha göremedim Turgayla Ordu'da sık sık görüşüyoruz.  "TV'lerde de SPOR konulu konuşmalarını da, ilgiyle izliyoruz. Fazla derinlere dalınmıyor. HEY GİDİ GÜNLER HEY!..
Ekleme Tarihi: 28 Kasım 2018 - Çarşamba

HEY GİDİ GÜNLER HEY TURGAY VE ARİF GÜNEY

Zaman durmadan değişiyor diyoruz. Aslında değişen ZAMAN değil, zaman içinde yaşayan İNSANLAR. Zamanı eski yeni olarak, bayramlarda, yılbaşlarında, gündeme getirip, kendi kendimize iyi, kötü kıyaslama yapıyoruz. Zamanın eskisi yenisi olmaz. Zaman ZAMANDIR, değişen İNSANOĞLUDUR.  
Ben şimdi zamanla bu insanoğlunun nasıl değiştiğine kısaca değineceğim Yıllar önce ben Ordu' da ESNAFSPOR Kulübünü kurdum. Neden kurduğuma, nasıl kurduğuma, değerli dostum meslek arkadaşım Emekli Öğretmen, araştırmacı yazar Sayın YAVUZ KALYONCU, ORDU ŞEHRENGİZLERİ köşesin- de, daha önce değinmişti ama, ben şimdi onun değinemediği yerlere değineceğim.
NEDEN KURDUĞUMUN ANA ÖZÜ: TURGAY, ARİF benim KEMAL GÜNEY bacanağımın kardeşinin oğulları. Benimde kapı komşum. 
Çamurda çorakta yeri gelince ayak yalın açık, başta öyle.. mahalle aralarında top oynadıklarını gördüm. Çok iyi top oynayanlar vardı ama TURGAY'LA ARİF başkaydılar. Bir kulüp kurayım da, bu yetenekli GENÇLİĞİ bu çamurlardan kurtarayım. Dedim. Biraz cesareti, ESNAFLARDAN önce onlardan almıştım. 
Uygulamaya koymak istedim .Kulübü maddi manevi, güçlüklere  katlanarak kurmaya teşebbüs ettim. Takımda eksikler giderildi, sıra Turgayla, Arif'in Lisanlarını çıkarmak. Babaları oynamalarına asla izin vermiyordu.
Turgay'la Arifin, gizlice nüfus kağıtlarını aldım. Hemen Ankara'ya gittim. Federasyonda teşkil ettirdim. Geldim. 
Babaları, oğullarını Orduspor'da, görünce çok    memnun kaldı. Bu iş böyle nasıl oldu ondan hiç haberi yok. Ben hakem olduğum için, başkanlığı bırakmak zorunda kaldım. Kocaeli Karamürsel'e atandım. 
Onların namını, ORDUSPORUN süper ligde şahlandığını, televizyonlardan devamlı izledim. ARİF'İ milli takıma aldılar.
İzmir'de Almanya TÜRKİYE milli maçını tirübünden izledim. ARİF o maç sol açık oynuyordu, Şahane bir oyun çıkardı. Arifle, hanımı kolunda, İstanbul Eminönü'nde tesadüfen karşılaştık. Beni hanımıyla tanıştırdı. 
      Hanımına "Bize futbol hayatını kazandıran, her türlü fdakarlığı yapan SITKI AĞABEYİMİZ." Dedi. Ondan sonra Arifi hiç daha göremedim Turgayla Ordu'da sık sık görüşüyoruz. 
"TV'lerde de SPOR konulu konuşmalarını da, ilgiyle izliyoruz. Fazla derinlere dalınmıyor.
HEY GİDİ GÜNLER HEY!..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş