Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

GİDİYORUZ NEREYE

    GİDİYORUZ, yaşlı, genç, bay bayanlı. Okumuş, okumamış. Amir, memur, esnaf, işçi. Bilen bilmeyen vatandaşlarla, gidiyoruz.     Ama nereye?     Orasını bilen kim?     Bilen bildiği kadar biliyor, okadar.     O gidişle gidiyor,     Onu ikna edemessin.     Onunlada gidemesin.     Gidiyoruz ama nere?.. Bilinmeyen bir yere demeyelim, bilinen yere  O yer: ATAMIZIN güç şartlar altında, mucizeler yaratarak, kurduğu CUMHURİYETİMİZİN örnek olarak ilelebet yaşayacağı bir yer.     Damarlarında ASİL TÜRK KANI olan, ATAMIZIN ilke ve inkilaplarını, inanarak uygulayan her TÜRK VATANDAŞI bilir. Şimdi gidiyoruz nere?.     16 NİSAN'da EVET vede HAYIR demeye Her vatandaşın, HAYIR,EVET demesi, en doğal hakkı. Önemli olan, o hakkın, bilinçli kullanılması      Bilinçli kullanılması içinde, o kişinin ATAMIZIN ilke ve inkılaplarına uyması gerekir. Aksi halde emekler gider boşa Bu konuda ATAMIZIN ÖZDEĞİŞLERİNE değinmek istiyorum.                  BAĞIMSIZLIK:                       1- << Tam Bağımsızlık>> Denildiği zaman, doğal, siyasal,mali, adli, askeri, kültürel ve her alanda, tam bağımsızlık anlaşılır.     2- Özgürlük ve bağımsızlık, benim karekterimdir.     3- Yurtta BARIŞ,dünyada BARIŞ.    4- BENCİLLİK: Bencillik, kişisel olsun, ulusal olsun, daima kötüdür.     5-BİLİM:Bilim, gerçeği bilmektir. Bilim ve fen, nerede  ise, orada olacağız ve ulusun her bireyinin, kafasına koyacağız.     6-CUMHURİYET:6 CUMHURİYET, düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karekterli, koruyucular ister.     7-ÇALIŞMAK: Yaşamak demek ÇALIŞMAK demektir     8-TÜRK, öğün, güven, çalış     9-DEHA:Geleceğe bakan, geleceği gören ADAMDIR.      10-DİL:TÜRK demek DİL demektir.     11-<<TÜRK ulusundanım.>> Diyenler, herşeyden önce hep TÜRKÇE konuşmalıdır.     12-EGEMENLİK:EGEMENLİK, verilmez, alınır.      16-Nisanda EVET mi olur HAYIR mı?      Hayırlısı olur inşallah 
Ekleme Tarihi: 07 Mart 2017 - Salı

GİDİYORUZ NEREYE

    GİDİYORUZ, yaşlı, genç, bay bayanlı. Okumuş, okumamış. Amir, memur, esnaf, işçi. Bilen bilmeyen vatandaşlarla, gidiyoruz.
    Ama nereye?
    Orasını bilen kim?
    Bilen bildiği kadar biliyor, okadar.
    O gidişle gidiyor,
    Onu ikna edemessin.
    Onunlada gidemesin.
    Gidiyoruz ama nere?..
Bilinmeyen bir yere demeyelim, bilinen yere  O yer: ATAMIZIN güç şartlar altında, mucizeler yaratarak, kurduğu CUMHURİYETİMİZİN örnek olarak ilelebet yaşayacağı bir yer.
    Damarlarında ASİL TÜRK KANI olan, ATAMIZIN ilke ve inkilaplarını, inanarak uygulayan her TÜRK VATANDAŞI bilir. Şimdi gidiyoruz nere?.
    16 NİSAN'da EVET vede HAYIR demeye Her vatandaşın, HAYIR,EVET demesi, en doğal hakkı. Önemli olan, o hakkın, bilinçli kullanılması 
    Bilinçli kullanılması içinde, o kişinin ATAMIZIN ilke ve inkılaplarına uyması gerekir. Aksi halde emekler gider boşa Bu konuda ATAMIZIN ÖZDEĞİŞLERİNE değinmek istiyorum. 
                BAĞIMSIZLIK:
                
     1- << Tam Bağımsızlık>> Denildiği zaman, doğal, siyasal,mali, adli, askeri, kültürel ve her alanda, tam bağımsızlık anlaşılır.
    2- Özgürlük ve bağımsızlık, benim karekterimdir.
    3- Yurtta BARIŞ,dünyada BARIŞ.
   4- BENCİLLİK: Bencillik, kişisel olsun, ulusal olsun, daima kötüdür.
    5-BİLİM:Bilim, gerçeği bilmektir. Bilim ve fen, nerede  ise, orada olacağız ve ulusun her bireyinin, kafasına koyacağız.
    6-CUMHURİYET:6 CUMHURİYET, düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karekterli, koruyucular ister.
    7-ÇALIŞMAK: Yaşamak demek ÇALIŞMAK demektir
    8-TÜRK, öğün, güven, çalış
    9-DEHA:Geleceğe bakan, geleceği gören ADAMDIR. 
    10-DİL:TÜRK demek DİL demektir.
    11-<<TÜRK ulusundanım.>> Diyenler, herşeyden önce hep TÜRKÇE konuşmalıdır.
    12-EGEMENLİK:EGEMENLİK, verilmez, alınır. 
    16-Nisanda EVET mi olur HAYIR mı? 
    Hayırlısı olur inşallah 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş