Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

EVLİLİK VE EV

    Biliyorum, bu başlığı okuyanlar, büyük , küçük, bayan, bay;     Bu da be biçim başlık böyle?..Diyecekler.     Kimisi, merak edip okuyacak, kimisi de bakıp bırakacak. Bana ne? Diyecek.     Benim yazılarımı, okuyup alıp saklayan değerli okurlarımı çok gördüm.     Karşılaştığımız da bana, candan takdirle teşekkür ediyorlar.     Bende onlara, candan SEVGİLERİMİ sunuyorum.     Çokları da bana;     Biz  böyle vatandaşa her konuda faydalı yazıları Ulusal gazetelerde okuyamıyoruz. Diyorlar . Hepsine de ayrı ayrı teşekkürler.     Böyle duyarlı okurlarımızın içinde, konuyu ele alalım önce, EVLER;     1-GECEKONDU denilen derme, çatma, temelsiz barakalar. Temeli olmadığı gibi tapusu da yok.     Fakir fukara, yoksul garibanların barındığı yer.     2-Köyde, şehirde durumu biraz daha iyi olanların yaptıkları konutlar haneler.     Orta halli insanların yaşadıkları yerler.     3-Apartman daireleri. Müteahhitlerin kendi imkanları, elverişli olanların yaptıkları, aldıkları yerler, daireler.     Burada oturanların çoğu memur ve durumu orta halin üstünde olan vatandaşlar. VİLLALAR;     Kazandığı paranın, nereye ve nasıl harcayacağını bilmeyenleri özel ve de zevk için bir kaş aylığına da olsa yaşadıkları yerler.     Bende çok hayal ettim ama alamadım.     KONAKLARDA var ya onlara boş verelim. SA-RAY-LAR;     SARAYLAR...     VAY ANAM VAY!     Saraylar denilince, benim aklıma hemen dünya ülkelerine hakim olan OSMANLI İMPARATORLUĞU ve padişahların yaşadıkları SARAYLAR gelir.     Şimdi, saraylarda yaşayanların kimler olduğunu bende sizin bildiğiniz kadar biliyorum.     Gelelim EVLİLİKLERE      Evliliklerde belirli, bölümlere ayrılır.     1-Maddiyat dikkate alarak TEK TARAFLI OLANLAR cahil, fakir, fukara, yoksul EVLİLİKLER!     Bu evlilikler, gecekondu gibi temelsiz olur. Üfleme de yıkılır.     2-Görücü usulü aile baskısı ile olan evlilikler . Bu evliliklerde her an boşanmalar olabilir.     3-Olumlu EVLİLİKLER ; Eşler ve aileler arasında olumlu bir uyum vardır. Kolay kolay sarsılmaz eşit SEVGİ, saygı ön planda ailelerin onayı ile olan evlilikler. Bu evlilikler ebedi kalan EVLİLİKLERDİR. Hiçbir güç etki edemez. Saraylar gibi...     Şimdi EVLİLİK VE EVİN, ne olduğuna kararı siz verin. Saadet dileğiyle.  
Ekleme Tarihi: 05 Kasım 2015 - Perşembe

EVLİLİK VE EV

    Biliyorum, bu başlığı okuyanlar, büyük , küçük, bayan, bay;
    Bu da be biçim başlık böyle?..Diyecekler.
    Kimisi, merak edip okuyacak, kimisi de bakıp bırakacak. Bana ne? Diyecek.
    Benim yazılarımı, okuyup alıp saklayan değerli okurlarımı çok gördüm.
    Karşılaştığımız da bana, candan takdirle teşekkür ediyorlar.
    Bende onlara, candan SEVGİLERİMİ sunuyorum.
    Çokları da bana;
    Biz  böyle vatandaşa her konuda faydalı yazıları Ulusal gazetelerde okuyamıyoruz. Diyorlar . Hepsine de ayrı ayrı teşekkürler.
    Böyle duyarlı okurlarımızın içinde, konuyu ele alalım önce,
EVLER;
    1-GECEKONDU denilen derme, çatma, temelsiz barakalar. Temeli olmadığı gibi tapusu da yok.
    Fakir fukara, yoksul garibanların barındığı yer.
    2-Köyde, şehirde durumu biraz daha iyi olanların yaptıkları konutlar haneler.
    Orta halli insanların yaşadıkları yerler.
    3-Apartman daireleri. Müteahhitlerin kendi imkanları, elverişli olanların yaptıkları, aldıkları yerler, daireler.
    Burada oturanların çoğu memur ve durumu orta halin üstünde olan vatandaşlar.
VİLLALAR;
    Kazandığı paranın, nereye ve nasıl harcayacağını bilmeyenleri özel ve de zevk için bir kaş aylığına da olsa yaşadıkları yerler.
    Bende çok hayal ettim ama alamadım.
    KONAKLARDA var ya onlara boş verelim.
SA-RAY-LAR;
    SARAYLAR...
    VAY ANAM VAY!
    Saraylar denilince, benim aklıma hemen dünya ülkelerine hakim olan OSMANLI İMPARATORLUĞU ve padişahların yaşadıkları SARAYLAR gelir.
    Şimdi, saraylarda yaşayanların kimler olduğunu bende sizin bildiğiniz kadar biliyorum.
    Gelelim EVLİLİKLERE 
    Evliliklerde belirli, bölümlere ayrılır.
    1-Maddiyat dikkate alarak TEK TARAFLI OLANLAR cahil, fakir, fukara, yoksul EVLİLİKLER!
    Bu evlilikler, gecekondu gibi temelsiz olur. Üfleme de yıkılır.
    2-Görücü usulü aile baskısı ile olan evlilikler . Bu evliliklerde her an boşanmalar olabilir.
    3-Olumlu EVLİLİKLER ; Eşler ve aileler arasında olumlu bir uyum vardır. Kolay kolay sarsılmaz eşit SEVGİ, saygı ön planda ailelerin onayı ile olan evlilikler. Bu evlilikler ebedi kalan EVLİLİKLERDİR. Hiçbir güç etki edemez. Saraylar gibi...
    Şimdi EVLİLİK VE EVİN, ne olduğuna kararı siz verin. Saadet dileğiyle.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş