Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

DÜNYADA TEK LİDER TÜRK ATATÜRK

    Ne diyor ulu ATATÜRK:     '' Devlet iradesi, işlemez olursa, kişilerin HÜRRİYETİNİ, koruyacak, hiçbir kuvvet, kalmaz.'' Dünya ilim adamları ne demiş: '' Bin yılın en büyük ADAMI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.''     Bu sözü kim söylüyor?.. dünya uluslarında çoğu, ATATÜRK'Ü bilenler, ta gönülden sevenler.     Kim bunlar? diyecek olursanız, yazması mümkün değil, zira çok fazla.     Sevmeyenlerden, bu zamana göre iki örnek vereyim, AMERİKA ve ALMANYA,. Daha da var ya...     Şimdi size, ATAMIZI seven uluslardan, birkaç örnek vereyim.     1 VİNEZOLOF Yunanistan BAŞBAKANI: ''     Dost, düşman, herkesin, hayran olduğu, ATATÜRK,  gibi bir lider getirir.''     2 TAHRAN GAZETESİ: '' Allah bir ülkeye, yardım etmek isterse, başına ATATÜRK gibi bir lider getirir.''     3 KENNEDY: '' Atatürk'ün, olağanüstü dehası, mucize zafer ve devrimlerine eş, başka bir örnek gösterilemez.''     4 LENİN: '' Atatürk gibi bir lider getirir.''     5 HİTLER: '' Bir millet, her şeyden mahrum edilse dahi, ATATÜRK ULUSUNU kurtaracak vasıtaları, yaratabileceğini ısbat eden LİDERDİR.     6 CİZİNTON: '' Milenyumun tek lideri, ATATÜRK'TÜR çünkü o yılların değil, asrın LİDERİ olabilmeyi, başaran tek devlet ADAMIDIR.''     7 BRIAND (Fransa başkanı: '' Atatürk ve onun tüm askerleri, şimdi burada olsalardı, teker teker hepsinin , heykellerini dikerdik.''     8 ATATÜRK, tarihin TÜRK ULUSUNA ve insanlığa bir armağanıdır.'' LAUS LİFBE.     9 ATATÜRK bütün insanlık için, gerçek bir onur simgesidir.'' UNESCO     Daha böyle nice uluslar, ATAMIZI kendilerine rehber edinmişlerdir.     Şimdi  gelelim işin özüne:     ATATÜRK'E içte ve dışta, balta, kazma, balyozla küstahça saldırılar çoğaldı '' meyve veren ağacı düşmanlar taşlar. İçteki taşlayan yobazlara  ne demeli?..     İlgililer bu gerçeği görmüyorlar mı?..     Zamanında o yobazlığın önüne geçilmişse, o yobazlar meydanı boş bulur, daha derinlere dalarlar.     Önünde daha geçilmez olaylar oluşur. iktidarda hangi parti, hangi hükümet olursa olsun ATASINA  kalkan eli kırmalı, en ağır cezayı da vermesini bilmeli.     Bu yol böyle gitmez, son pişmanlıkta para etmez. testi kırılmadan, tedbirini almalı, kırılınca tedbir alınamaz. GENÇLERİMİZDER     ATASINI böyle bilmeli. ve NE MUTLU TÜRKÜM DEMELİ.  
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2018 - Perşembe

DÜNYADA TEK LİDER TÜRK ATATÜRK

    Ne diyor ulu ATATÜRK:
    '' Devlet iradesi, işlemez olursa, kişilerin HÜRRİYETİNİ, koruyacak, hiçbir kuvvet, kalmaz.'' Dünya ilim adamları ne demiş: '' Bin yılın en büyük ADAMI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.''
    Bu sözü kim söylüyor?..
dünya uluslarında çoğu, ATATÜRK'Ü bilenler, ta gönülden sevenler.
    Kim bunlar? diyecek olursanız, yazması mümkün değil, zira çok fazla.
    Sevmeyenlerden, bu zamana göre iki örnek vereyim, AMERİKA ve ALMANYA,. Daha da var ya...
    Şimdi size, ATAMIZI seven uluslardan, birkaç örnek vereyim.
    1 VİNEZOLOF Yunanistan BAŞBAKANI: ''     Dost, düşman, herkesin, hayran olduğu, ATATÜRK,  gibi bir lider getirir.''
    2 TAHRAN GAZETESİ: '' Allah bir ülkeye, yardım etmek isterse, başına ATATÜRK gibi bir lider getirir.''
    3 KENNEDY: '' Atatürk'ün, olağanüstü dehası, mucize zafer ve devrimlerine eş, başka bir örnek gösterilemez.''
    4 LENİN: '' Atatürk gibi bir lider getirir.''
    5 HİTLER: '' Bir millet, her şeyden mahrum edilse dahi, ATATÜRK ULUSUNU kurtaracak vasıtaları, yaratabileceğini ısbat eden LİDERDİR.
    6 CİZİNTON: '' Milenyumun tek lideri, ATATÜRK'TÜR çünkü o yılların değil, asrın LİDERİ olabilmeyi, başaran tek devlet ADAMIDIR.''
    7 BRIAND (Fransa başkanı: '' Atatürk ve onun tüm askerleri, şimdi burada olsalardı, teker teker hepsinin , heykellerini dikerdik.''
    8 ATATÜRK, tarihin TÜRK ULUSUNA ve insanlığa bir armağanıdır.'' LAUS LİFBE.
    9 ATATÜRK bütün insanlık için, gerçek bir onur simgesidir.'' UNESCO
    Daha böyle nice uluslar, ATAMIZI kendilerine rehber edinmişlerdir.
    Şimdi  gelelim işin özüne:
    ATATÜRK'E içte ve dışta, balta, kazma, balyozla küstahça saldırılar çoğaldı '' meyve veren ağacı düşmanlar taşlar. İçteki taşlayan yobazlara  ne demeli?..
    İlgililer bu gerçeği görmüyorlar mı?..
    Zamanında o yobazlığın önüne geçilmişse, o yobazlar meydanı boş bulur, daha derinlere dalarlar.
    Önünde daha geçilmez olaylar oluşur.
iktidarda hangi parti, hangi hükümet olursa olsun ATASINA  kalkan eli kırmalı, en ağır cezayı da vermesini bilmeli.
    Bu yol böyle gitmez, son pişmanlıkta para etmez. testi kırılmadan, tedbirini almalı, kırılınca tedbir alınamaz. GENÇLERİMİZDER     ATASINI böyle bilmeli. ve NE MUTLU TÜRKÜM DEMELİ.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş