Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

BU DA BİZİM AİLEMİZ

Önce ailenin ne olduğunu bilelim.  Aile; genelde anne, baba ve çocuklardan oluşan en küçük topluluk. Genişletecek olursak aile, aynı gaye üzerinde anlaşarak birlikte samimi çalışan kimselerin bütünü.  *** Böyle ailelere örnek verecek olursak milli eğitim ailesi, basın ailesi gibi. Ailede başkan kim olmalı dersek baba olmalı deriz, anne de yardımcısı, çocuklarda dalları.  *** Tabii ki Türkiye’de olduğu gibi dünya ulusların da yaşayan ailelerinde bir yaşam tarzı vardır. Bu aile yaşantıları birbirine pek benzemez. Hepsinin de kendi gelenek, görenek örf ve adetlerine göre devam eder. *** Zengin olan, yiyip içip saraylarda, villalarda yatıp kalkan ailelerdir. Orta halli aileler evlerde, dairelerde, fakir olan aileler de gecekondularda, rutubet kokan, bodrum katlarda. Burada hak, hukuk, adalet nerede? Yok. *** Nerede, nasıl olursa olsun her insan aile düzeyi içerisinde yaşamlarını devam ettireceklerdir. Aileler de aslında geçimsizlikler, huzursuzluklar da olabilir. Neden olur? Dengesizlikten. *** Biz gelelim şimdi aynı gaye üzerinde, anlaşarak ailece yaşayan kuruluşlara. Ben bunlardan bizim basın kuruluşunu ele alacağım.  *** Ordu Afiş Gazetesi çalışma kadrosu:  Aile de olduğu gibi burada bir baba, ana ve çocuklar olacak, aile kurulacak. Ve işte bizim aile.  Burada kurucu baba: İsmet Duman Yardımcı ve yazar: Mine Duman Yazı işleri müdürü: Bircan Kaplan  Muhabir: Hasan Kurucu  Muhabir: Orçun Uçar  Sayfa Editörü: Özlem Tan Sezer  Muhabir: Emrah Karakuş  Muhabir: Kahraman Yılmaz  Muhabir: Yasemin Toksoy  Ayrıca bende bu basın ailesinin, köşe yazarı olarak görev yapan bireylerden biriyim. Altı senedir buradayım. Bu ailede herkes görevlerinin bilinci içerisinde çalışmalarını zevkle devam ettirmekteler.  *** Herkesin görevleri ayrı malum ama hepsi bir noktada bir arada. Nedir o bir arada olmak. Vatandaşa hizmet etmek eğriyi doğruyu, güzeli çirkini adil olarak göstermek. Böyle görev yapan her kuruluş samimi bir ortamda amacına ulaşır.  *** Bütün kamu kuruluşlarının bizim Afiş Gazetesi gibi bir aile olarak sevgi, saygıya dayalı bir bağla bağlanarak yollarına başarı ile devam etmelerini diliyor, saygılarımı sunuyorum. 
Ekleme Tarihi: 18 Mayıs 2018 - Cuma

BU DA BİZİM AİLEMİZ

Önce ailenin ne olduğunu bilelim.  Aile; genelde anne, baba ve çocuklardan oluşan en küçük topluluk. Genişletecek olursak aile, aynı gaye üzerinde anlaşarak birlikte samimi çalışan kimselerin bütünü. 
***
Böyle ailelere örnek verecek olursak milli eğitim ailesi, basın ailesi gibi. Ailede başkan kim olmalı dersek baba olmalı deriz, anne de yardımcısı, çocuklarda dalları. 
***
Tabii ki Türkiye’de olduğu gibi dünya ulusların da yaşayan ailelerinde bir yaşam tarzı vardır. Bu aile yaşantıları birbirine pek benzemez. Hepsinin de kendi gelenek, görenek örf ve adetlerine göre devam eder.
***
Zengin olan, yiyip içip saraylarda, villalarda yatıp kalkan ailelerdir. Orta halli aileler evlerde, dairelerde, fakir olan aileler de gecekondularda, rutubet kokan, bodrum katlarda. Burada hak, hukuk, adalet nerede? Yok.
***
Nerede, nasıl olursa olsun her insan aile düzeyi içerisinde yaşamlarını devam ettireceklerdir. Aileler de aslında geçimsizlikler, huzursuzluklar da olabilir. Neden olur? Dengesizlikten.
***
Biz gelelim şimdi aynı gaye üzerinde, anlaşarak ailece yaşayan kuruluşlara. Ben bunlardan bizim basın kuruluşunu ele alacağım. 
***
Ordu Afiş Gazetesi çalışma kadrosu: 
Aile de olduğu gibi burada bir baba, ana ve çocuklar olacak, aile kurulacak. Ve işte bizim aile. 
Burada kurucu baba: İsmet Duman
Yardımcı ve yazar: Mine Duman
Yazı işleri müdürü: Bircan Kaplan 
Muhabir: Hasan Kurucu 
Muhabir: Orçun Uçar 
Sayfa Editörü: Özlem Tan Sezer 
Muhabir: Emrah Karakuş 
Muhabir: Kahraman Yılmaz 
Muhabir: Yasemin Toksoy 
Ayrıca bende bu basın ailesinin, köşe yazarı olarak görev yapan bireylerden biriyim. Altı senedir buradayım. Bu ailede herkes görevlerinin bilinci içerisinde çalışmalarını zevkle devam ettirmekteler. 
***
Herkesin görevleri ayrı malum ama hepsi bir noktada bir arada. Nedir o bir arada olmak. Vatandaşa hizmet etmek eğriyi doğruyu, güzeli çirkini adil olarak göstermek. Böyle görev yapan her kuruluş samimi bir ortamda amacına ulaşır. 
***
Bütün kamu kuruluşlarının bizim Afiş Gazetesi gibi bir aile olarak sevgi, saygıya dayalı bir bağla bağlanarak yollarına başarı ile devam etmelerini diliyor, saygılarımı sunuyorum. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş