Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

ANNELER GÜNÜ İMİŞ

   Hangi annenin günüymüş o? Amerikalı biri annenin.. Amerikalı annede kim oluyormuş? Anne her zaman, her yerde ANNE dir evladının gönlündedir.     Fedakar, cefakar anneler ANNELER anılmalı vede ödüllendirilmelidir. Öyle annelerde, Amerika, Şngşltere Almanyada oluşmaz.     TÜRKİYE CUMHURİYETİ KADINLARINDA  yani ANNELERİNDE oluşur. Size Ordu BÜYÜKŞEHİR ilinden birr örnek vereyim. Olmuş bir olay. Ne zaman olursa olsun önemli değil. Önemli olan olayın  canlı oluşu Anne Ordulu 26 yaşında AYLİN Oğlu ARAS iki yaşında. Oturdukları evin 3 katlı penceresinden düşer. Anne oğlunu yere düşmeden yakalamak için, hemen peşinden atlar. Altı metre yükseklikten, betona çakılırlar mucize eseri Allah ikisinide korur. Snne oğul hastaneye kaldırılır, ikiside sağlığına kavuşmuş olur.    ANNE böyle vede gün, ay, sene ile anılmaz. Gönülde yaşar. Anneler için birkaç deyim.    1- VİCTOR HUGO: Kadınlar zayıftır ama, ANALAR kuvvetlidir.    2- ATATÜRK: <    3- HADİSİ ŞERİF: Cennet, annelerin ayakları altındadır.    Böyle anneler, kalplerde, gönüllerde ebediyen yaşarlar. Amerika usuli yıldan yıla, kuru lafla anılmazlar. TÜRK ANNELERİN elini her zaman ve her yerde     SAYGI ile öperim.
Ekleme Tarihi: 16 Mayıs 2017 - Salı

ANNELER GÜNÜ İMİŞ

   Hangi annenin günüymüş o? Amerikalı biri annenin.. Amerikalı annede kim oluyormuş? Anne her zaman, her yerde ANNE dir evladının gönlündedir. 
   Fedakar, cefakar anneler ANNELER anılmalı vede ödüllendirilmelidir. Öyle annelerde, Amerika, Şngşltere Almanyada oluşmaz. 
   TÜRKİYE CUMHURİYETİ KADINLARINDA  yani ANNELERİNDE oluşur. Size Ordu BÜYÜKŞEHİR ilinden birr örnek vereyim. Olmuş bir olay. Ne zaman olursa olsun önemli değil. Önemli olan olayın  canlı oluşu Anne Ordulu 26 yaşında AYLİN Oğlu ARAS iki yaşında. Oturdukları evin 3 katlı penceresinden düşer. Anne oğlunu yere düşmeden yakalamak için, hemen peşinden atlar. Altı metre yükseklikten, betona çakılırlar mucize eseri Allah ikisinide korur. Snne oğul hastaneye kaldırılır, ikiside sağlığına kavuşmuş olur.
   ANNE böyle vede gün, ay, sene ile anılmaz. Gönülde yaşar. Anneler için birkaç deyim.
   1- VİCTOR HUGO: Kadınlar zayıftır ama, ANALAR kuvvetlidir.
   2- ATATÜRK: <    3- HADİSİ ŞERİF: Cennet, annelerin ayakları altındadır.
   Böyle anneler, kalplerde, gönüllerde ebediyen yaşarlar. Amerika usuli yıldan yıla, kuru lafla anılmazlar. TÜRK ANNELERİN elini her zaman ve her yerde 
   SAYGI ile öperim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş