Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Eski günlerdeki gibi miydi?

Geçtiğimiz pazartesi günü herkesin bildiği gibi Ordu’da Mayıs Yedisi’ni kutladık. ☘ Belediyelerimiz bazı etkinlikler yaparak o eski havayı yaşatma istediler. ☘ Çok güzel etkinlikler oldu. Konserler, deniz kayıkların ve teknelerin kutlamaya eşlik etmesi, yöresel pazarın açılması gibi bir de havanın güzel olmasıyla birlikte tadına doyulmadı ☘ Ama şu var ki eski tadı alabildik mi? Bana sorarsanız alamadık. Evet, sahil boyunca havanın güzel olmasıyla birlikte çok güzel insan yoğunluğu vardı. ☘ Ama gözlerimiz eskisi gibi sahil kenarı boyunca kurulan o tezgahları, kadınların oturduğu yerde açtığı gözlemeleri aradı.  ☘ Yani bunun gibi eskiden alışagelmiş durumları görmek istedik.  ☘ Son birkaç yılla kıyaslama yaparsak tabi ki bu sene ki Mayıs Yedisi daha hareketli geçti. ☘ Gelenek haline getirdiğimiz böyle güzel, tarih kokan aktiviteleri unutmayalı kuşaktan kuşağa yaşatalım.  Kalın sağlıcakla…   
Ekleme Tarihi: 21 Mayıs 2024 - Salı

Eski günlerdeki gibi miydi?

Geçtiğimiz pazartesi günü herkesin bildiği gibi Ordu’da Mayıs Yedisi’ni kutladık.

Belediyelerimiz bazı etkinlikler yaparak o eski havayı yaşatma istediler.

Çok güzel etkinlikler oldu. Konserler, deniz kayıkların ve teknelerin kutlamaya eşlik etmesi, yöresel pazarın açılması gibi bir de havanın güzel olmasıyla birlikte tadına doyulmadı

Ama şu var ki eski tadı alabildik mi? Bana sorarsanız alamadık. Evet, sahil boyunca havanın güzel olmasıyla birlikte çok güzel insan yoğunluğu vardı.

Ama gözlerimiz eskisi gibi sahil kenarı boyunca kurulan o tezgahları, kadınların oturduğu yerde açtığı gözlemeleri aradı. 

Yani bunun gibi eskiden alışagelmiş durumları görmek istedik. 

Son birkaç yılla kıyaslama yaparsak tabi ki bu sene ki Mayıs Yedisi daha hareketli geçti.

Gelenek haline getirdiğimiz böyle güzel, tarih kokan aktiviteleri unutmayalı kuşaktan kuşağa yaşatalım. 
Kalın sağlıcakla… 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş