Jandarma'dan Ordu'da Suçlulara Darbe
Jandarma'dan Ordu'da Suçlulara Darbe
Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yoğun çalışmalar meyvesini verdi. Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından 15 Mart ile 15 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlar neticesinde toplam 56 firari şahıs yakalandı.
Yakalanan şahıslar arasında, "Kasten Öldürme" suçundan 20, 16 ve 7 yıl hapis cezası bulunan 3 kişi, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan 12 ve 11 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi, "Nitelikli Hırsızlık" suçundan 7 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi, "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan 6 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi, "Dolandırıcılık" suçundan 6 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi ve "Kaçakçılık" suçundan 6 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi bulunuyor.
Operasyonlar sonucunda yakalanan 56 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Ordu İl Jandarma Komutanlığı'nın suç ve suçlularla mücadeledeki kararlılığı bu başarılı operasyonlarla bir kez daha gözler önüne serildi.
Ordu HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.