ÇOCUKLARIN HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, mutlu yarınları inşa etmek için kent genelinde başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Mahalle gezileri sırasında çocukların isteklerini dinleyen Başkan Ulaş Tepe, bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocukların taleplerini teker teker yerine getiriyor. Bu kapsamda Karacaömer Mahallesi’nde 2022 yılında park yapımı için çalışmaların başladığı ancak daha sonra atıl olarak bırakılan alanın tamamlanmasını isteyen çocukların isteğini geri çevirmeyen Başkan Tepe, 2 yıl sonra çocukları hayalleriyle kavuşturdu. Temmuz ayının son haftasında alanda başlayan çalışmalar, 2 ay içerisinde tamamlanarak 15 eylül itibariyle çocukların eğlence durağı oldu. Çocuk oyun gruplarının yanı sıra oturma gruplarıyla mahalle halkına da hitap eden park, cıvıl cıvıl bir görüntü oluşturuyor.

 

BAŞKAN TEPE: KENTİMİZİN DÖRT BİR KÖŞESİNİ CIVIL CIVIL YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yapımı tamamlanan park alanında incelemelerde bulundu. Parkta oyun oynayan çocukların mutluluğuna şahit olan Başkan Tepe, “Karacaömer Mahallesi’nde park yapımı yarım bırakılmıştı. Burayı Altınordu Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla tamamladık. Çocuklarımızın burada keyifle vakit geçirmesi bizi gayet mutlu ediyor. Yaptığımız işlerde de daha büyük enerji alıyoruz. Adım adım Altınordu’muzun her bir mahallesinde hem yeşil alanlarıyla hem çocuk oyun gruplarıyla hem spor alanlarıyla kentimizin dört bir köşesini cıvıl cıvıl yapmak için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Karacaömer Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun. İnanıyorum ki; bundan sonraki bütün yapacağımız çalışmalarla beraber 92 mahallemizin tamamında benzer uygulamalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERİNE YANSIDI

Parkta oyun oynayan çocukların mutluluğu da gözlerine yansıdı. Çeşitli oyunlar oynayarak parkta hoşça vakit geçiren çocuklardan Miray Gürgen, “Parkımız olmadığı için önceden çok sıkılıyordum. Ancak için çok mutluyum. Okuldan sonra parka geliyoruz. Burada oyunlar oynuyoruz. Salıncakta sallanıyoruz. Arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz. Parkımızı yaptığı için Ulaş ağabeyimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Çocuklardan Caner Aktaş ise, “Parkımız olmadığında mutlu değildik. Şimdi parkımız oldu ve çok mutluyuz. Parka geliyoruz; tahterevalliye biniyoruz, sallanıyoruz. Güvenli bir yer olduğu için saklambaç oynuyoruz. Ulaş ağabeyi burayı yaptığı için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sılanur Tepe de, “Burayı biz boş sanıyorduk. Sadece buraya cami yapılacak sanıyordum. Burada çalışmalar başladığında ilk ben görmüştüm. Park eşyalarını görünce çok mutlu oldum. Arkadaşlarımızla burada oyunlar oynuyoruz. Çok teşekkür ediyorum Ulaş ağabeyimize. İyi ki burayı yaptı” ifadelerinde bulundu.