İLÇE BAŞKANI GÜRSOY’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Ziyaretler çerçevesinde Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş, Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin, Subaşı Mahallesi Muhtarı Ufuk Eşgünoğlu ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Nazım Felek ile bir araya geldi.

Muhtarların misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Gürsoy, “Her bir muhtarımız, mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler. Onlarla bir araya gelmek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak bizim için çok önemli” dedi.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
Ziyaret programının ardından Düz Mahalle, Şarkiye, Bucak, Yeni Mahalle, Subaşı ve Bahçelievler Mahallesi’nde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürsoy, “Altınordu’muzun her yerinde insanlarımızın samimiyeti ve güler yüzü ile karşılaşıyoruz. Bu güzel birlikteliği sürdürerek, daha güzel yarınları birlikte kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
CHP Altınordu İlçe Başkanlığı, yürüttüğü bu ziyaretlerle, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirmeye ve yerel sorunları daha iyi anlayarak çözüm üretmeye devam ediyor.