Haber Detayı
08 Mart 2021 - Pazartesi 09:51 Bu haber 121 kez okundu
 
KVKK EĞİTİMİ
Fatsa Belediyesi’nde, Arabulucu Avukat Muhammet Özkan tarafından birim müdürleri ve belediye personellerine yönelik olarak Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında eğitim semineri verildi
Gündem Haberi


Hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdüren Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, belediye bünyesinde çalışan yöneticilere ve personellere yönelik eğitimlerini sürdürüyor.  Bu kapsamda, Arabulucu Avukat Muhammet Özkan, belediyenin birim müdürleri ile personellerine 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hakkında bilgiler paylaştı.
Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerinde, Av. Muhammet Özkan, KVKK’nın ne denli önemli ve yararlı olduğuna dikkat çekerek, sonuçlarının neler doğurabileceğine dair vurgu yaptı. Kişisel verilere ilişkin temel kavramlar, veri işleme şartları, açık rıza, veri sorumlusunun yükümlülükleri, yaptırımlar ve kişilerin hakları, Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi(VERBİS) konuları hakkında ayrıntılı bilgiler anlatan Özkan, Birim müdürleri ve personellerin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili sorularını yanıtlayarak, özel hayatın gizliliği, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin işlenmesinde uyulması gereken usul ve esasların önemine değindi.
 
Kaynak: Editör: AFİŞ GAZETESİ
 
Etiketler: KVKK, EĞİTİMİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Modül 1

Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Beşiktaş
72
0
6
6
22
34
2
Fenerbahçe
69
0
7
6
21
34
3
Galatasaray
66
0
8
6
20
34
4
Trabzonspor
60
0
7
12
16
35
5
Alanyaspor
55
0
12
7
16
35
6
Hatayspor
53
0
11
8
15
34
7
Gaziantep FK
51
0
9
12
13
34
8
Sivasspor
51
0
7
15
12
34
9
Fatih Karagümrük
50
0
10
11
13
34
10
Göztepe
47
0
12
11
12
35
11
Çaykur Rizespor
42
0
12
12
10
34
12
Antalyaspor
42
0
11
15
9
35
13
Konyaspor
41
0
13
11
10
34
14
MKE Ankaragücü
38
0
16
8
10
34
15
Yeni Malatyaspor
37
0
13
13
8
34
16
Kasımpaşa
37
0
16
10
9
35
17
Başakşehir FK
36
0
16
9
9
34
18
Kayserispor
35
0
15
11
8
34
19
BB Erzurumspor
34
0
17
10
8
35
20
Gençlerbirliği
32
0
18
8
8
34
21
Denizlispor
27
0
19
9
6
34
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Haber Yazılımı